SmålandsVillan - smart hustillverkare i Småland

SmålandsVillan är en del av Sveriges ledande bostadskoncern OBOS Sverige AB och har som mission att leverera mycket hus för pengarna.

Del av Sveriges ledande bostadskoncern

SmålandsVillan är dotterbolag i Sveriges ledande bostadskoncern OBOS Sverige AB (tidigare BWG Homes AB) tillsammans med Myresjöhus AB, OBOS Bostad AB och OBOS Mark AB. I koncernen har det byggts monteringsfärdiga trähus sedan Myresjöhus grundades 1927 vilket innebär över 80 års erfarenhet av hustillverkning.

OBOS Sverige AB ägs av norska koncernen OBOS, som är Nordens största bostadsorganisation med fler än 330 000 medlemmar och över 250 000 byggda bostäder sedan starten 1929.

SmålandsVillan grundades 1997 och har sedan dess haft en god utveckling som hustillverkare. Varumärket finns representerat genom säljkontor på cirka 33 platser runt om i Sverige.

SmålandsVillans hustillverkning

Namnet SmålandsVillan visar att vi har rötterna i den småländska traditionen. Det betyder att vår mission är att leverera mycket hus för pengarna. Vår idé som hustillverkare är att genom volymtillverkning erbjuda ett mindre antal hustyper med fastställda planlösningar framarbetade av arkitekter med funktionaliteten i fokus.

Våra husfabriker ligger i småländska Vrigstad, samt i Sundsvall. Du är varmt välkommen att göra ett besök och se hur ditt hus växer fram. För mer information prata med din lokala representant.