Vi stödjer barncancerfonden

Även i år väljer vi den digitala vägen och skänker julkortspengarna till barncancerfonden!Sedan 2010 har SmålandsVillan stöttat Barncancerfonden aktivt. 

Detta innebär bland annat att vi skickar digitala julkort istället för fysiska till våra kunder varje år. Pengarna som sparas i samband med detta går direkt till Barncancerfonden och deras verksamhet.

"Verksamheten är helt beroende av frivilligt stöd från privatpersoner och företag. Utöver forskning finansierar Barncancerfonden vård, vårdutveckling, stöd till drabbade familjer samt informationsspridning. Allt sammantaget med syftet att skapa de bästa förutsättningarna för att nå det övergripande målet: Att alla barn som drabbas av cancer skall bli friska igen och leva fullgoda liv."

"I en tid där socialt ansvar och engagemang blir allt viktigare för företag (CSR) så har Barncancerfonden och Föreningsstödet i samarbete utvecklat stödformen Barncancerfondens Vänföretag. Denna stödform bygger på ett långsiktigt och kvalitativt informationsarbete som syftar till att så många företag som möjligt skall ta medvetna beslut att stödja Barncancerfondens viktiga arbete."

Källa: Barncancerfondens webbsida.


Fler nyheter