Eget arbete

När du bygger en Smålandsvilla har du möjlighet att arbeta bort en del av kontantinsatsen. Genom att måla, tapetsera, lägga golv och sätta lister själv kan du spara flera tusen kronor. Vi har tagit fram två sparsamma alternativ för dig som gärna sätter egen prägel på huset. Så här får du billiga hus.

Målningsförberett

Om du väljer leveransalternativet målningsförberett innebär det bland annat att vi levererar tapeter, golv, taklister samt foder löst. Resterande arbete utför du sedan själv. Det arbete som du utför kan oftast tillgodoräknas som del av kontantinsatsen i slutfinansieringen

Inredningsbar övervåning

För att spara pengar levereras alla våra 1,5-planshus och 2-planshus med inredningsbar övervåning. Huset levereras med isolerat mellanbjälklag täckt med underlagsgolv. Övervåningen är förberedd för el, tele och nätverk. Dessutom är anslutningarna framdragna för vatten och avlopp, inklusive radiatorvatten och ventilation.

När du är redo att ta tag i övervåningen kan du under varje husmodell få hjälp av våra speciellt framtagna planlösningar. I vår huskatalog och här på webb ger vi dig dessutom ett flertal förslag på hur du kan möblera övervåningen. Alla förslag är framtagna med hjälp av Smålandsvillans arkitekt Aleksandra Ohlson.

Husbyggaren

Välj rätt vägg i livet

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. Du kan alltid gå in och ändra dina val och det är lika enkelt i webbläsare som mobil.

Bygg online nu

Vill du veta mer om huset?

Hör av dig till oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Våra mest populära husmodeller just nu

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 ( 156 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

1,5-planshus

Villa Nybro

  • 119 m2 ( 195 m2)
  • 4 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Nybro