Vi ger dig mycket hus för pengarna - därför ska du välja SmålandsVillan

Tack vare Småländsk finurlighet och smarta lösningar kan vi erbjuda moderna hus, ett enkelt och tryggt husbyggande och en förmånlig finansieringslösning. Välkommen till oss på SmålandsVillan när du vill få mycket hus för pengarna!

Trygg och stabil finansiering

Smålandslånet är vårt förmånliga bolån

I vår strävan att alltid leverera ”mycket hus för pengarna” har vi i samarbete med Nordea tagit fram en finansieringslösning som vi kallar för Smålandslånet.

Läs mer om Smålandslånet

Eget arbete gör huset billigare

Du kan arbeta bort en del av kontantinsatsen

När du bygger en Smålandsvilla har du möjlighet att arbeta bort en del av kontantinsatsen. Genom att måla, tapetsera, lägga golv och sätta lister själv kan du spara flera tusen kronor.

Läs mer om Eget arbete

Lanseras över hela landet under 2017

Totalentreprenad är det trygga och enkla valet

På SmålandsVillan introducerar vi under 2017 totalentreprenad successivt över hela landet. Det innebär att vi tar hela ansvaret vad gäller allt från byggnation, upphandlingar, kontakt med entreprenörer och hantverkare till det juridiska ansvaret.

Läs mer om vår totalentreprenad

Mycket hus för pengarna

Det här är standard i ett hus från SmålandsVillan

För att utrusta våra hus har vi valt inredning och material från ledande leverantörer. Vi har även tänkt på att alla standardval ska hålla länge samt vara enkla att anpassa till sin egen stil.

Läs mer om vår standard