Så bygger vi nyckelfärdiga hus

Med småländsk envishet ser vi till att varje kvadratmeter utnyttjas, att alla detaljer är genomtänkta och att materialet vi arbetar med håller i år framöver. Att erbjuda hus med hög kvalitet till ett överkomligt pris är nämligen vår hjärtesak. Så här bygger vi nyckelfärdiga hus.

Mycket hus för pengarna

Vårt mål som hustillverkare är att man ska få så mycket som möjligt för pengarna när man bygger nytt hus. Därför tänker vi på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

För att kunna tänka smart in i minsta detalj har vi anställt en egen arkitekt. Vilket gör att varje hus är omsorgsfullt arkitektritat för att fylla sin plats och erbjuda optimal funktion på varje kvadratmeter.

Vi har också bestämt oss för att hålla en bra utgångsstandard. Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus. Dels blir det enklare för dig att överblicka vad som ingår, dels blir det lättare för oss att tillverka husen. Och det gör att vi kan hålla förmånliga priser utan att ge avkall på kvaliteten.

Tillverkning

En Smålandsvilla byggs inomhus i torra varma lokaler utan påverkan av regn, vind och kyla. Det gör att tidplanen alltid håller och att skiftande klimat inte kan skada bygget. 

Det enda som sker utomhus är själva monteringen. Allt annat gör yrkesskickliga hantverkare klart under tak i vår fabrik i Vrigstad.

Montage

När huset levereras är det redan grundmålat, golv och innertak är på plats, all el är dragen, skåp, vitvaror och sanitetsporslin sitter där de ska. På byggplats återstår montaget av volymerna på grunden. Vi ska även lyfta taket på plats. Montaget styrs av våra erfarna projektledare som ser till att allt går enligt plan och i linje med de krav vi ställer.

Besiktning

Slutbesiktning utförs av en helt fristående opartisk byggnadsingenjör som säkerställer och besiktigar huset efter de överenskommelser vi träffat. Det kan även vara tryggt att veta att vi sedan ett antal år tillbaka arbetat efter en arbetsmodell som vi valt att kalla vår noll-fels-vision. För dig som kund innebär det att vi på slutbesiktningsdagen har som målsättning att överlämna ett nyckelfärdigt hus helt utan några anmärkningar.

Läs våra inspirerande artiklar

Säljaren Hanna berättar

Det är enkelt att bygga en Smålandsvilla

Samtidigt som en husresa är rolig och spännande är det många frågor som ska besvaras och stora beslut som ska tas. Det är då våra säljare finns till hands, för att stötta och svara på frågor. För att få svar på några av de vanligaste frågorna pratade vi med vår säljare Hanna Sigland som är säljare i Norrköping och Linköping.

Läs hela artikeln

Vill du veta mer om huset?

Hör av dig till oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Våra mest populära husmodeller just nu

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 ( 156 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

1,5-planshus

Villa Nybro

  • 119 m2 ( 195 m2)
  • 4 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Nybro