Bygg hus utan amortering i två år

I samarbete med Nordea erbjuder SmålandsVillan amorteringsfrihet i två år för dig som just nu väljer att bygga nytt hus med oss.

En trygg affär tillsammans med Nordea

Att bygga sitt hus från SmålandsVillan ska vara en trygg affär och därför erbjuder vi nu ett förmånligt alternativ till finansieringen via vår samarbetspartner Nordea.

I tider som dessa så är det väsentligt att SmålandsVillan och Nordea står nära dig som vill bygga hus med oss och säkerställer att du kan fortsätta ta välgrundade beslut med oss som trygg partner. Nordea erbjuder alltid professionell rådgivning och hög tillgänglighet med bland annat digitala möten för kunder som bygger hus med SmålandsVillan men just nu finns det också möjlighet att bygga hus helt utan amortering i två år.

Boka ett möte med oss på SmålandsVillan för att få veta allt om vad erbjudandet innebär eller fråga din säljare som du redan har kontakt med. Vi hjälper dig komma i kontakt med rådgivare på Nordea för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm tillsammans med SmålandsVillan. 

Kontakta oss nu för all information om erbjudandet

Boka möte för att få veta allt om amorteringsfrihet

När vill du helst träffas? *

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Flyttklara hus från SmålandsVillan

Flyttklart från SmålandsVillan är färdigbyggda hus på noggrant utvalda tomter runt om i landet. Alla hus är färdigställda och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer. Har du bråttom hem?

Se hus till salu här