Så ser ett nybyggt hus ut

I samma anda som vår arkitekt omsorgsfullt skapar våra hus väljer vi ut våra standard- och tillvalsprodukter. Vi har tänkt på att alla standardval ska hålla länge samt vara enkla att anpassa till sin egen stil. Till det kan vi även erbjuda en mängd tillval som vårt hjärta klappar lite extra för.

Alla hus är från början utrustade med hög standard

Vi har redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus. Smidigt för dig att överblicka och lättare för oss att tillverka. Något som gör att vi kan hålla nere priserna utan att tumma på kvaliteten. Tack vare våra välplanerade husmodeller kan vi erbjuda något som passar alla. Samtliga hus håller högsta kvalitet precis som de är och med hjälp av våra tillval kan du skapa ett hem som är perfekt just för dig.

Youtube video preview

Målningsförberett

Vill du få utlopp för din egen kreativitet eller spara pengar på din händighet? Leveransalternativet målningsförberett” innebär att väggar, tak, köksinredning, och våtutrymmen är klara men du tapetserar, lägger golv, sätter lister, med mera själv. I många fall kan du dessutom tillgodoräkna ditt eget arbete som en del av kontantinsatsen.

Inflyttningsklart

Vill du flytta in så fort du får tillgång till huset och få tid över till annat?  Leveransalternativet ”inflyttningsklart” innebär att allt finns på plats när du får nyckeln och inflyttning kan ske omgående.

Alla våra 1,5- och 2-planshus levereras med inredningsbar övervåning som du själv inreder när det passar dig.

Totalentreprenad ovan grund

Ett alternativ som innebär att SmålandsVillan bygger huset och du ansvarar för grunden. Vi rekommenderar dig att anlita en erfaren grundläggare och anlägga en isolergrund. Prata med vår representant på din ort, så får du tips och råd om vad du bör tänka på i valet av grundläggare.

Totalentreprenad inklusive grund

Ett alternativ som innebär att SmålandsVillan tar hela ansvaret för både grunden och huset. Vi anlitar grundläggare, anlägger din isolergrund och ser till att allting kommer på sin plats. Ett tryggt och säkert alternativ som gör att du kan tänka på annat.

Är du flyttklar och har bråttom hem?

Flyttklart från SmålandsVillan är färdigbyggda hus på noggrant utvalda tomter runt om i landet. Alla hus är färdigställda och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer. Du kan flytta in i lugn och ro – och börja leva så fort du får nycklarna i handen. Se alla våra flyttklara hus som just nu finns till salu.

Bygg online

Är du på villavägar?

Testa husbyggaren!

Bygg online nu

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.