Mycket hus för pengarna

En Smålandsvilla ska finnas inom räckhåll för alla som längtar efter eget hus. Genom småländsk finurlighet och smarta lösningar har vi därför skapat hem med hög kvalitet och lågt pris i över 20 år.

Ett prisvärt boende

Vårt mål är att du som kund ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger med oss. Det har vi alltid i åtanke under byggprocessen för att slippa onödiga kostnader.

När du bygger en Smålandsvilla vet du exakt vad dina kostnader kommer att sluta på. Den kalkyl som din säljare tagit fram åt dig kan vi lova håller och du slipper ligga sömnlös på nätterna.

Tack vare att du vet vad det kostar, både i investering och drift, får du dessutom ett fördelaktigare finansieringsupplägg på ett nybyggt hus. Och som grädde på moset slipper du fastighetsavgiften de första 15 åren.

Youtube video preview

Nytt hus med låg drift – och månadskostnad

Många äldre hus kräver omfattande renovering innan de håller lika god standard som ett nybyggt hus. När du bygger nytt köper du bostaden till ett fast pris och slipper helt enkelt oförutsedda utgifter, du får ett underhållsfritt boende för många år framöver.

Investeringskostnaden är ofta högre när man bygger nytt men månadskostnaden är låg. Vi utrustar våra hus med effektivt värme- och ventilationssystem, välisolerade väggar och fönster, samt energisnåla vitvaror så att du kan hålla nere kostnaderna redan från början.

Personlig prägel och fler möjligheter

När du bygger nytt hus får du ett hus som är personligt och utformat efter just dina förutsättningar och behov. Oavsett hur du vill bo är vi säkra på att vi har något som passar just dig. Även om flera av våra husmodeller har likheter med varandra kan du göra det personligt, bland annat med hjälp av utbud av tillvalsprodukter. Alla våra tillval är utrustade med inredning och material från ledande leverantörer. Vi har även tänkt på att alla standardval ska hålla länge och vara enkla att anpassa till din egen stil. Vi erbjuder trevliga tillval, så att du kan göra din nya bostad till just din och sätta din personliga prägel. Det finns något för allas tycke och smak och du väljer helt själv hur ditt drömhus ska se ut.

Dessutom säljs alla våra 1,5- och 2-planshus med inredningsbar övervåning. Du bestämmer själv när du vill inreda den. Kanske vill du göra plats för ett speciellt intresse eller så passar den bättre i takt med att familjen växer?

Mindre ansvar och fler garantier att bygga nytt

Att bygga ett nytt hus är en stor process. Vi hjälper dig med alla funderingar kring husköpet redan från första dagen. Under byggnationen har du en personlig byggledare och kontrollansvarig tillhands. Och innan du får nycklarna till huset ska det besiktigas. Det utförs av en opartisk behörig besiktningsman som säkerställer att huset uppfyller de krav som ställs.

I slutpriset ingår också en nybyggnadsförsäkring från Gar-bo och de första sex månaderna efter slutbesiktningen har du rätt att reklamera fel som dyker upp.  Du har även möjlighet att kalla till en garantibesiktning inom två år. Utöver detta har alla maskiner och vitvaror naturligtvis ordinarie garantitider.

Ett sunt boende

Vi bygger i trä som är det mest miljövänliga byggmaterialet. Ett nytt hus drar dessutom mindre energi jämfört med ett begagnat hus om man tittar på detaljerna i huset som till exempel fönster, uppvärmning, vitvaror och isolering.

Vi väljer material som har minsta möjliga miljöpåverkan. På så sätt kan du vara säker på att det du ser är det du får - det vill säga ett både bekvämt och hållbart hus där du och din familj kan skapa minnen tillsammans i en trygg och sund omgivning. Bra för både miljön och för hälsan. Du kan flytta in och spara pengar varje år i trygg vetskap om att du samtidigt gör miljön en tjänst.

Hitta oss runt knuten

Vi på SmålandsVillan vill alltid vara våra kunder nära. På våra kontor runt om i landet kan du träffa erfarna säljare som hjälper dig hem – från första steg till nyckel i hand.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.