Personlig rådgivning

Vår uppgift är att göra hela din husresa så enkel och trygg som möjligt. Att bygga hus med oss ska varken vara krångligt eller överväldigande. Vi tar hand om det mesta så att du kan tänka på annat framöver. Alltid med stor vikt på att skapa relationer som gör att du känner dig hemma direkt. Det betyder mycket – både för oss och våra kunder.

Vi hjälper dig med allt från att kika på tomtens förutsättningar, till funderingar kring solpaneler eller val av panel.

Youtube video preview

Med SmålandsVillans totalentreprenad ansvarar vi för hela bygget. Det gör att du får en smidig resa hela vägen hem. Du skriver bara ett kontrakt med oss och efter det tar vi hand om hela byggprocessen. Du får en personlig projektledare som håller kontakt med dig under byggtiden. Projektledaren driver allt från planering och upphandlingar till samordning av entreprenörer och leverantörer. Med totalentreprenad kan du helt enkelt luta dig tillbaka och fokusera på de roligare delarna.

Våra säljare och projektledare finns vid din sida som ett stöd och bollplank genom hela husresan för att du ska kunna koppla av och känna trygghet när vi tillsammans skapar ditt drömhus.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.