Badrum

I badrummet ska man kunna slappna av och hämta ny energi. Därför har vi valt att inreda med stilrent, vitt porslin från Ifö och lättstädade ytor. Som tillval finns golvvärme, kakel och duschdörrar i glas om du vill lyxa till det.

Golv och väggar

Klassiskt eller modernt, enfärgat eller mönstrat? Vi erbjuder ett stort utbud av våtrumsgolv och våtrumsväggmattor från Tarkett. Det ger ett enhetligt och lättstädat badrum. Du kan även komplettera badrummet med en våtrumsbård.

För den som vill finns naturligtvis möjligheten att lägga kakel och klinker i badrummet. 

Utrustning

Våra badrum är inredda med stilrent, vitt badrumsporslin från Ifö och spegelskåp med belysning. Vill du ha mer förvaringsmöjligheter kan du välja till en kommod med praktiska lådor i svart eller vitt från Vedum.

Blandare för dusch och duschmunstycke ingår alltid. Men du väljer själv om du vill ha duschdörrar i glas eller annan lösning. Du kan även välja att inreda badrummet med ett badkar eller takdusch som tillval.

Värme

Att kliva in i ett badrum med uppvärmt golv är ren vardagslyx! Vi erbjuder comfortvärme som tillval i alla våra badrum. För varma och sköna handdukar kan du dessutom välja till en handdukstork. Vår handdukstork har ren design, svängbara armar och plats för fem handdukar.

Eget avlopp och vatten

Om tomten kräver eget avlopp finns förberedelse för septiktank, vakuumtoalett och urinseparering som tillval. Vi har även lösningar till egen brunn och vatten. Prata med din lokala säljare så får du veta mer.

Är du på villavägar?

Skapa ditt hus i Husbyggaren

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. Du kan alltid gå in och ändra dina val och det är lika enkelt i webbläsare som mobil.

Bygg online nu

Vill du veta mer om huset?

Hör av dig till oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.