Groventré

Lättstädat med gott om förvaring. Bra sorteringsmöjligheter för tvätt, plats för returmaterial och möjlighet till klädvård. I groventrén i våra hus finns plats för det mesta. Du kan dessutom välja vitvaror och ännu mer förvaring som tillval.

Golv och väggar

Golvet i groventrén ska vara tåligt och lättstädat. Därför inreder vi med våtrumsmattor från Tarkett. Välj fritt mellan en rad olika färger och mönster! Väggarna är målade i vitt. 

Utrustning

I groventrén har vi som standard förberett rummet som en tvättstuga. Här finns en klassisk tvättbänk med blandare, tvättho och avställningsyta i tålig rostfri plåt. Under bänken finns trådbackar och ett stort låsbart skåp, för säker förvaring av städ- och tvättmedel. Vi har även placerat husets effektiva värmepump NIBE F730 i detta rum.

Som tillval kan du välja att optimera rummet med en snygg och funktionell klädvårdsavdelning. Tillsammans med Vedum har vi tagit fram genomtänkta och praktiska inredningslösningar anpassade efter varje husmodell.

Vitvaror

I tvättstugan ingår tvättmaskin som standard. Om du även vill ha en torktumlare, torkskåp eller en praktisk klädvårdsinredning kan du välja till detta. Vitvarorna är vita, energieffektiva och praktiska maskiner från Bosch.

Entré

Som standard erbjuder vi vitmålade dörrar med raka linjer till groventrén. För att kompletterar entrédörren kan du välja till en färdigsnickrad trappa i trä. Vill du skydda ytterdörren mot väder och vind finns det möjlighet att installera ett skärmtak.

Är du på villavägar?

Skapa ditt hus i Husbyggaren

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. Du kan alltid gå in och ändra dina val och det är lika enkelt i webbläsare som mobil.

Bygg online nu

Vill du veta mer om huset?

Hör av dig till oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.