Kök

Vi har gjort det enkelt att välja kök genom att erbjuda paketlösningar i tre olika nivåer. När du vet vilket kök du vill ha kan du göra det personligt med hjälp av våra tillval. Oavsett vilken köksnivå du väljer kan du alltid välja till rostfria vitvaror.

Kök nivå 1

Köket i en Smålandsvilla kommer från Vedum. Vi har valt Svanenmärkta, stilrena luckor och lådfronter i klassiskt vitt, handtag i rostfritt stål och vita vitvaror från Bosch. Spis med glaskeramikhäll, inbyggnadsfläkt samt kyl och frys ingår. Som standard kan du dessutom välja fritt bland våra laminatbänkskivor.
Extra avställningsyta, höga överskåp och fullutdragslådor ger dig gott om förvaring.

Kök nivå 2

Som tillval erbjuder vi ett inbyggnadskök med mycket förvaring. Här finns höga överskåp, fullutdragslådor, extra avställningsyta och högskåp för inbyggd ugn och micro. Vit kyl, frys och fläkt ingår. Likaså ditt val av hel bänkskiva som även är förberedd för häll.

Glaskeramik- eller induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin väljer du separat.

Kök nivå 3

Väljer du vårt ”lyxkök” ingår höga överskåp, tandemboxlådor med fullutdrag, dämpade lådor och mjukstängande luckor. Köket har hel bänkskiva förberedd för häll och högskåp för inbyggd ugn och micro. Du får även fläktkåpa i rostfritt stål, sopsorteringskärl under diskbänken och en vit kyl/frys.

Glaskeramik- eller induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin väljer du separat.

Detaljer

I Husbyggaren kan du se alla våra tillval för kök. Här kan du virtuellt bläddra bland möjligheterna och pröva dig fram tills du hittar den stil som passar bäst. Välj luckor, handtag och knoppar. Byt bänkskiva, bestäm vitvaror, installera induktionshäll och underlimmad diskbänk. Eller varför inte placera en köksö i rummet för att skapa extra avställningsyta?

Gröna tillval

Är du intresserad av att spara miljön och ekonomin med hjälp av energisnåla vitvaror hittar du alla våra gröna tillval här.

Är du på villavägar?

Skapa ditt hus i Husbyggaren

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. Du kan alltid gå in och ändra dina val och det är lika enkelt i webbläsare som mobil.

Bygg online nu

Vill du veta mer om huset?

Hör av dig till oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.