Vi hjälper dig med bolånet

När man bygger ett nytt hus bör en del av finansieringen bestå av kontantinsats. Men det är alltid dina förutsättningar som avgör hur mycket du behöver sätta in som kontantinsats respektive behöver lånfinansiera.

I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ, som gör att du i många fall bland annat kan tillgodoräkna eget arbete som en del av kontantinsatsen. Genom att måla, tapetsera, lägga golv och sätta lister själv kan du spara flera tusen kronor. 

I vår strävan att alltid leverera ”mycket hus för pengarna” hjälper vi dig gärna med bolånet i samarbete med Nordea. Eftersom vi vet att det är viktigt att ha en trygg och stabil finansieringspartner vid sin sida i själva låneprocessen, har vi valt att samarbeta med Nordea när det gäller finansieringen av ditt nya hem.

www.nordea.se/smalandsvillan kan du läsa mer, och göra en egen bokalkyl.

Eget arbete

Arbeta bort en del av kontantinsatsen

När du bygger en Smålandsvilla har du möjlighet att arbeta bort en del av kontantinsatsen. Vi har tagit fram två sparsamma alternativ för dig som gärna sätter egen prägel på huset.

Läs allt om eget arbete

Läs våra inspirerande artiklar

Få pengar över till annat

Så kan du påverka dina driftskostnader

Du har möjligheten att påverka dina driftkostnader när du bor i ett nybyggt hus från SmålandsVillan. Frågan är bara vad du ska göra med pengarna du får över?

Läs hela artikeln

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Våra mest populära husmodeller just nu

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 ( 156 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

1,5-planshus

Villa Nybro

  • 119 m2 ( 195 m2)
  • 4 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Nybro