Boka visning hos SmålandsVillan

Vi ser fram emot att träffa dig på ett säkert och tryggt sätt för både dig som besökare och för vår personal. Boka en visning i ett visningshus eller digitalt för att uppleva SmålandsVillan den här våren!

Se våra visningshus här

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vi erbjuder ​trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus och ser fram emot att få träffa dig på ett säkert och tryggt sätt för både dig som besökare och för vår personal.

Läs mer här
Youtube video preview

Digital visning av Villa Adelöv

När du öppnar dörren till ett Villa Adelöv möts du av en enorm genomsikt som sträcker sig genom hela huset och ut mot uteplatsen på baksidan. Här öppnar kök och vardagsrum upp sig direkt från entrén. I den här filmen kan du följa med vår säljare Rebecca Nykvist som ger dig en digital visning av Villa Adelöv.

Youtube video preview

Digital visning av Villa Nydala

Vill du ha goda förutsättningar och fria händer? Villa Nydala är ett stort hus med full takhöjd på den inredningsbara övervåningen. I den här filmen kan du följa med vår säljare Rebecca Nykvist som ger dig en digital visning av Villa Nydala.

Välkommen hem till dig - på våra kontor

Kika runt genom planlösningen och upptäck material och detaljer på nära håll. Med vår VR-upplevelse omges du av hela huset i verklig storlek, vilket gör att du kan känna in rummen utan att var på plats. Buskul och superenkelt – det svåra blir att komma ihåg att du faktiskt inte är hemma, ännu.

Läs mer om VR

Välkommen till den virtuella verkligheten!

Boka VR-visning på ett av våra kontor

När vill du helst träffas? *

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.