Med Villa Vrigstad blev drömmen verklighet

I en Villa Vrigstad i Mosås utanför Örebro bor Elina, Oskar och sonen Malte. Familjen drömde om ett eget hus och gick på husvisningar men de hittade inte vad de sökte. När chansen dök upp att köpa en tomt i rätt område tog de den och byggde upp sitt drömhus från grunden.

Litet hus med stora möjligheter

Familjen kikade runt på olika hus och modellen som de föll för var Villa Vrigstad från SmålandsVillan. Det lilla huset med de stora möjligheterna.

- Vi föll för husets planlösning, säger Elina. En stor anledning till att vi valde just Villa Vrigstad var det klassiska köket som ligger intill vardagsrummet.

Villa Vrigstads ljusa och stora vardagsrum öppnar upp sig direkt från entrén, och det är också den plats som familjen tycker bäst om i hela huset.

- Det är stort och man får plats med både soffa, fåtölj och TV och även en matgrupp, säger Oskar. Vi gillar också att det finns så många fönster – det ger ett trevligt rum med härlig atmosfär.

Personlig prägel med inredningsbar övervåning

SmålandsVillans hus säljs med inredningsbar övervåning, vilket innebär att kunden i lugn och ro när tid och pengar finns kan inreda den och sätta sin egen prägel på huset, allt efter eget tycke och smak.

- Vi valde att ganska direkt sätta igång med att inreda övervåningen säger Elina, och det var nog det som tog mest tid. Men det var kul att få inreda och bestämma själv hur det skulle se ut.

Familjen har inrett övervåningen med tre sovrum, ett allrum och ett badrum. Ett räcke i glas ger ett härligt intryck till allrummet när man kommer upp för trappan. Elina och Oskars sovrum har öppet till nock i taket, vilket ger rummet en rymlig känsla. I den andra delen av övervåningen finns lilla Maltes sovrum och ett kontor som väntar på att inredas.

- Vi tycker det är skönt att ha sovrummen på övervåningen så att man har sin egen privata del där uppe, berättar Elina. Det tredje sovrummet behöver vi inte än, och då blir det perfekt som kontor så länge.

Från dröm till färdigt hus och inflyttning har det bara tagit ett år. En spännande och rolig husresa som familjen inte har ångrat en enda gång.

- Vi trivs verkligen jättebra i vår Villa Vrigstad säger Elina. Äntligen är vi hemma!

 

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog