Månadens kundhus december 2017

Välkommen hem till Sonny 41, Jessica 32 och barnen Adele 5 och Astrid 1, som har byggt en Villa Nybro med Smålandsvillan.

Vilket är ert favoritrum?

Sonnys favoritrum är det egendesignade biorummet som han byggde i våras. Biorummet används flitigt till fredagsmyset. Där ser vi mest barnfilmer och en och annan nyhet för oss föräldrar.

Jessicas favoritrum är en rosa walk-in-closet som finns på övervåningen. Här finns det tillgång till stora speglar, stora garderober och en sminkhörna.

Vi spenderar mest tid i köket och vardagsrummet och älskar husets öppna planlösning! Här kan man laga mat samtidigt som man håller koll på barnen och samtalar med middagsgästerna.

Altanen som byggdes i somras är också en favoritplats för oss i familjen. Den vetter mot trädgården så där kan vi slappa i loungemöblerna samtidigt som barnen leker i trädgården.

Vad är det bästa med att bo i hus?

Det bästa med att bo i hus är ytan man har! Vi är en familj som ofta har familj och vänner på besök. Det kan handla om allt från en mysig stund på altanen till kalasbjudning för att fira att det är halloween.

Varför valde ni Villa Nybro?

Vi valde Villa Nybro för planlösningens skull och för den fina vinkeln! Det händer något med huset. 

Vilket är ert bästa råd till de som funderar på att bygga hus?

De råd vi kan ge till er som går i husbyggartankar är att vara involverad i husbyggarresan! Detta är en investering for life! Make it good! Tänk på hur ni placerar huset - för oss är solen viktig. Vi har sol över hela huset hela dagen.

Vi valde att lägga till egna tillval som inte gick att välja ur SmålandsVillans sortiment, det blev en fin mix. Ni kan lägga till och ta ifrån som ni själva vill. Det är som de säger, mycket hus för pengarna!