Månadens kundhus januari 2018

Välkommen hem till Rickard 28 år och Martina 25 år som byggt en Villa Vetlanda med dubbelgarage med Smålandsvillan.

Vad har ni för favoritrum/plats i huset?

Vi älskar den öppna ytan som öppnar upp sig mellan köket, vardagsrummet och vinkeldelen. Även allrummet i hallen är en favorit, det är en väl tilltagen luftig yta som ger ett härligt ljusinsläpp.

Vad är det bästa med att bo i hus?

Det finns många positiva aspekter med att bo i hus. Framförallt ger det en frihetskänsla att ha sitt egna där du själv väljer hur du vill ha det. Att ha eget hus underlättar även i vardagen, du behöver inte anpassa dig på samma sätt som du behöver i ett lägenhetshus. 

Vilket är ert bästa råd till de som funderar på att bygga hus?

Att verkligen fundera på vad som är viktigt för just Er, både på kort och lång sikt. Sök mycket inspiration inför dina val och diskutera de olika valen med din säljare som kan komma med tips och idéer. Vi rekommenderar verkligen de som går i tankar om att bygga att boka ett möte hos Smålandsvillan för att få en kalkyl.

Varför valde ni SmålandsVillan?

Vi bestämde oss redan efter första mötet i Kalmar att välja Smålandsvillan eftersom vi blev väl bemötta och fick ett mycket seriöst intryck. Denna känsla har vi haft med oss under hela vår resa. Det har varit en mycket förväntansfull och rolig resa att bygga!