Finansiering av din Smålandsvilla – vi reder ut begreppen

Den första frågan de flesta av våra kunder ställs inför är ”vad kostar det att bygga en Smålandsvilla?”. Frågan går inte att svara på rakt av. Priserna beror såklart på vilken av våra husmodeller du väljer men det är många saker som påverkar vad ett husbygge kostar och priset varierar från kommun till kommun.

Vi hjälper dig att ta fram en kalkyl

För att ta reda på vad ett hus kostar behöver du göra en kalkyl. I den räknar vi in alla faktorer som påverkar priset. Det kan till exempel vara vilken husmodell du tänkt bygga, hur de kommunala kostnaderna ser ut, hur mycket du tänkt lägga i kontantinsats samt bygglovspriser. I prisbilden måste man även ta hänsyn till tomtens kostnad och faktorer som tillkommer för att få tomten byggbar. Därtill behövs också anslutningskostnader som el, vatten, avlopp och fiber vara med i beräkningen.

Vill du ha en första prisbild och jämföra priset på olika husmodeller och de val du gör kan du använda dig utav vår Husbyggare. Här kan du enkelt skapa ditt hus och se priset direkt online innan du går vidare och får en huskalkyl från en säljare.

Hos oss på SmålandsVillan kan du boka en kostnadsfri och förutsättningslös husrådgivning. Våra säljare kan svara på alla dina frågor och hjälper dig att ta fram en kalkyl för att du ska kunna starta resan till ditt drömhem.

Trygghet hela vägen hem

Med SmålandsVillans totalentreprenad ansvarar vi för både grunden och huset. Du skriver ett kontrakt med oss och sedan tar vi hand om hela byggprocessen. Din personliga projektledare är din kontakt under hela byggnationen. Projektledaren driver allt från planering och upphandling till samordning av entreprenörer och leverantörer. Med totalentreprenad kan du helt enkelt luta dig tillbaka och fokusera på de roliga delarna.

Möjlighet till ekonomisk kreativitet

Vill du få utlopp för din egen kreativitet eller spara pengar på din händighet? Leveransalternativet ”målningsförberett” innebär att väggar, tak, köksinredning och våtutrymmen är klart men du tapetserar, lägger golv, sätter lister med mera själv. I många fall kan du dessutom tillgodoräkna ditt eget arbete som en del av kontantinsatsen.

Få råd med hus

Vårt mål är att du som kund ska få mycket hus för pengarna. Eftersom vi vet att det är viktigt att ha en trygg och stabil finansieringspartner har vi valt att samarbeta med Nordea. Tillsammans erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering så att du kan göra verklighet av din husdröm med oss. Nu har du bland annat möjlighet att bygga hus helt utan amortering i upp till två år. På www.nordea.se/smalandsvillan kan du läsa mer och göra en egen bokalkyl.

Varmt välkommen att kontakta oss på SmålandsVillan om du vill veta vad det skulle kosta att förverkliga din husdröm.

Vill du veta mer om huset?

Hör av dig till oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?