Husdrömmen i fokus för Madelaine

Det var framför allt viljan att få hjälpa kunden hela vägen som fick Madelaine Wiberg Ackerot att välja att bli agent för Smålandsvillan. Med stort fokus på kundnytta och goda relationer driver hon agenturen i Halmstad med omnejd - och hon gör det bra, - Jag älskar verkligen mitt jobb, säger hon själv.

Som Agent i bolaget har Madelaine råg i ryggen och hjälp med expertisen men är fri att driva sitt eget företag så som hon själv önskar - och hon önskar mycket! Hon brinner för att ta kunden i handen, och släpper den inte förrän nyckeln sitter i den nya dörren.
- Jag har mest förstagångsköpare, unga köpare som ska gå från en hyresrätt eller en bostadsrätt och ta sig igenom en husaffär. Det förpliktigar, menar Madelaine

Utbildning längst vägen

Hon utbildar sina köpare längs vägen, lär dem allt de behöver veta och tipsar om sådant som bara erfarenhet kan få en att tänka på. Tillsammans läser de detaljplaner och pratar om vikten av en geoteknisk undersökning,

-Jag kan inte nog betona vikten att undersöka marken ordentligt! Om det dyker upp överraskningar under resans gång så är det här!
Det kan visa sig att marken innehåller oönskade element som kostar en slant att fixa till för att huset ska stå stabilt. Något som ser ut som en plan gräsmatta kan innehålla både torv och klippblock, något man utan noggrann undersökning märker först när grävskoporna är på plats.
-Då är det ju bara att bita i det sura äpplet och betala. Något man annars åtminstone kan få med i kalkylen innan man börjar, menar Madelaine.
I övrigt håller Madelaines kalkyler alltid vad de lovar.
-Jag vet på kronan vad huset kommer att kosta, men tar alltid höjd för eventualiteter som kan dyka upp under byggtiden!

Noga utvalda tillval

Att hon kan veta det har med Smålandsvillans modell att göra. Det är en högkvalitativ standardprodukt med noga utvalda tillval, på totalentreprenad. Det finns inte utrymme till överraskningar, vilket många är väldigt glada och tacksamma för,
-Här får man mycket hus för pengarna, och jag är jätteglad att kunna erbjuda det, säger Madelaine med stolthet i rösten.

Husdrömmar för hela slanten hos familjen Ackerot

Mannen, Magnus Ackerot, driver Myresjöhus i Halmstad, men Madelaine menar att de sällan konkurrerar.
-Men det är klart att det retar mig om han vinner över någon av mina kontakter, säger hon och blinkar.

-SmålandsVillan kan erbjuda en snabba lösning med färdiga modulhus. Vi koncentrerar oss på att inreda husen personligt och där vi kanske max flyttar någon innervägg, säger Madelaine och menar att hon kan lägga allt fokus på personerna i fråga.
-Jag har förstått att jag är väldigt engagerad och förvånar mina kollegor i landet när jag är med på i princip varenda husleverans, skrattar Madelaine, men blir allvarlig när hon förklarar att det är så hon vill ha det,
-Det är en enormt stor affär och jag vill finnas där tjugofyra-sju! Jag tror att det känns att jag är äkta i det. Jag har väldigt nöjda kunder, förklarar hon.

Att bygga nytt hus

Fördelarna med nyproduktion är många - husen blir mer kostnadseffektiva med låga driftkostnader och låga underhållskostnader. Du behöver inte betala fastighetsskatt eller renovera de första åren och framför allt har du möjligheten att få det som du vill ha det! Med Smålandsvillan kan du dessutom flytta in på bara ett halvår i ditt nya hus!

Madelaines tips till husköpare

Tänk långsiktigt

Tänk framåt!! Hur ser familjen ut om några år, vilka behov har ni då? Se till att göra smarta val idag, som att sätta in trappan till den oinredda ovanvåningen direkt till exempel. Det sparar både pengar och finish, menar Madelaine.

Spara hellre på tillval än på hus

Om budgeten begränsar nu så välj det hus ni vill ha och spara in på tillvalen. Om 10 år är det ändå dags för renovering och då kanske ekonomin ser annorlunda ut - gör de där tillvalen då istället! Du kan ändra inredningen men inte byta husmodell, tipsar Madelaine!

 


Text: http://www.bostadco.se/

Vi hjälper dig

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?