Inred med grönt för härlig vårkänsla

Bli inspirerad från världens alla hörn med vackra blommor och gröna växter. Inred och dekorera med stora och små växter och se hur ditt hem får ett riktigt lyft!

Soliga stränder, värmen mot huden och vyn över havet och palmer

Få med dig känslan in i ditt hem! Våga dra på ordentligt och dekorera med stora gröna blad och dröm dig bort i tanken dit palmerna annars bor. Växter piggar upp under den kallare delen av året och renar luften inomhus. Dessutom är de vackra att titta på.

En stor växt fyller samma visuella funktion som en möbel eller annan inredningsdetalj. Det kan piffa upp ett tomt hörn och fungera som substitut för en golvlampa eller fåtölj. Att mixa stora och små växter i olika konstellationer kan skapa liv åt vilket rum som helst!

Ha en lugn stund under prunkande grönska

Guldpalmen håller sig grön året runt och kräver minimalt med arbete. Yuccapalm, saintpaula och paradisträd är alla exempel på trofasta växter som inte sviker även om du glömmer att ge dem uppmärksamhet. Ett lättskött alternativ för dig som saknar gröna fingrar!

Växter passar på fler ställen än i ett fönster eller på ett bord. Låt växterna sväva i ögonhöjd genom att hänga upp dem i amplar mitt i rummet eller fäst krukor mot en vägg.

Bjud in våren med vackra tulpaner!

Våren är på gång och solen börjar sakta komma runt hörnet. När knopparna brister välkomnar vi vårens grönska såväl ute som inne. En bunt krispiga tulpaner gör sig rättvisa i varje rum och skänker glädje till varje person som ser dem.

Vilket land köper mest tulpaner? Holland tror du, men i Sverige köper vi över 130 miljoner tulpaner varje år vilket gör oss till världens största konsumenter av tulpaner per capita. Och det är inte konstigt att vi svenskar är tokiga i tulpaner. Med en bred variation av färg och form är det lätt att hitta en passande plats för denna populära blomma. Med fräscha snitt och kallt vatten får du njuta av blommorna i flera dagar.

Fira in helgen med en bunt blommor i en skinande ren vas, eller duka bordet med en blomma i bordsplaceringen. Placera dina tulpaner som ett snyggt stilleben eller arrangera separat i flera små vaser med en blomma i varje.


Blanda upp tulpanerna med ris, kvistar eller andra blommor för en pampig bukett som verkligen andas vår!

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog