Inred rätt - städa mindre!

När du köper hus kan det vara en god idé att tänka över din inredning, så att du slipper lägga onödig tid på att städa. Här kommer fem enkla tips för ett mer stilrent (och rent) hem.

1. Lägg lite tid på hallen

Det är oftast i hallen man får det första intrycket av hemmet. Skjutdörrsgarderober ger en mer ordnad och välkomnande känsla än att bara använda krokar, och en hallmatta är perfekt för att samla upp vatten och grus, vilket gör det enklare att hålla rent.

2. Fixa till kablarna

Inget hem ser bra ut med ormbon av kablar som ligger överallt. Det blir dessutom svårt att dammsuga och hålla rent. Att skapa snygga kabelgömmor är enkelt, och besparar dig mycket onödigt arbete.

3. Skruva upp

Ju färre saker du har på golvet, desto enklare och smidigare blir det att städa. Köp möbler med hjul som är enkla att flytta på, och skruva upp så mycket som möjligt på väggarna.

4. Köp papperskorgar

Med en papperskorg nära till hands blir det enklare att hålla rent. Ha en papperskorg i varje rum för att minska risken för att saker ligger och skräpar. 

5. Gör rätt köksval

Många tycker att det är fint med kök utan luckor, men i verkligen skapar det ofta ett ganska ostädat intryck. Då är det bättre att satsa på snygga köksluckor med många dolda utrymmen. På så sätt blir det färre saker som står framme på köksbänken och samlar damm. 

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog