Lyft vårens färger och material i ditt hem

2018 bjuder på en härlig färgpalett där toner i grönt och blågrönt möter inslag av rosa och guld. Vi lämnar det kyliga grå bakom oss och möter en varm vår i mjuka toner.

Glittrande, gyllene, guld


Glöm svart, grått och kall metall. Förgyll ditt hem med guld och mer färg! I sovrum, badrum, vardagsrum eller kök; en gyllene detalj passar överallt! Guldnyanser lyfter även vårens trendfärger grönt och rosa på ett härligt sätt.


Var inte rädd för att gå all in med glammet! En pampig spegel i guld ger ett lyxigt intryck i vilken hall som helst. Dessutom ger en spegel mer rymd åt rummet.

 

Skinn & Läder

Det är inte bara i ungkarlslyan vi ser skinn och läder år 2018. Det är som bekant snyggt på soffor, kuddar och fåtöljer men funkar även på hängen och handtag i hall kök och badrum.


Linne

Få en god natts sömn i vackra linnelakan. Trenden fortsätter i textilier på soffor och bäddset. En mysig bäddning gör du genom att använda flera lager och mixa upp bommullsmaterialen med fluffiga linnelakan. Linet värmer dig under kyliga nätter och håller dig sval när det är varmt. Linnet kan upplevas en aning strävt i början, men blir mjukare och mjukare för varje tvätt.

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog