I huvudet på köpsugna kunder

Tänk att varje dag få jobba med framtidsdrömmar, visioner och till slut kunna överlämna slutresultatet. En som har hjälpt många kunder är Jonathan Warsén som snart sålt hus på SmålandsVillan i 10 år.

För samtidigt som en husresa är fantastisk och rolig är det även många frågor som ska besvaras och stora beslut som ska tas. Det är då våra säljare finns till hands, för att stötta och svara på frågor. Vi ställde några snabba frågor till Jonathan Warsén, vår säljare i Växjö.

Vilken är den vanligaste frågan du får?

- Den vanligaste frågan jag får är såklart: Vad kostar det att bygga ett nytt hus?

Vad svarar du på det?

- Att hos oss vet man vad det kostar redan från början. Vi arbetar med fasta, bra priser och att totalentreprenaden ingår hos oss. Då är man trygg genom hela processen, och det är viktigt för oss. Vi hjälper alltid till med en personlig kalkyl, och att det bästa är att boka en träff hos oss.

Varför tycker du att man ska bygga ett hem från SmålandsVillan?

- Finns egentligen över hundra anledningar, men de viktigaste är att vi erbjuder trygghet, kvalitet, och riktigt mycket hus för pengarna,

Finns det något som dina kunder blir förvånade över?

- Absolut. Många tror att det är krångligt att bygga hus, men med vår totalentreprenad blir det väldigt enkelt. Hos oss har vi ansvaret för hela bygget, medan kunden kan fundera på andra saker

Är det något som de inte vet om SmålandsVillan?

- Framför allt hur duktiga vi faktiskt är på byggtid och leveranstid. De flesta av våra kunder kan flytta in redan 5-6 månader efter beställning, vilket gör att tråkig väntetid försvinner.

Vad är det första man ska fundera på om man letar ny bostad?

- Helheten. Många stirrar sig blinda på begagnatmarknaden, men det är väldigt ofta en bättre och tryggare affär att välja en Smålandsvilla. Underhållskostnader på ett nytt hus finns ju inte, och med våra energismarta hus får du riktigt låga driftskostnader och mer pengar i plånboken.

Vi hjälper dig

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?