Vardagsglamour i ditt hus

Gillar du glitter och glamour? Vill du känna vardagslyx? Vågar du sticka ut och välja det lilla extra? Då kanske detta är härlig inspiration för dig. Eller vad sägs om kökshandtag med bling-bling, dressing room med strassödlor och silvermosaik i duschen? Det är fullt möjligt i ditt hem från SmålandsVillan.

Känsla av lyx istället för säkra kort

När man funderar på hur man vill ha sitt hem, vilken känsla eller stil man tycker om och vilka val man ska göra, är det lätt att ”ta säkra kort” för man är rädd att tröttna. Men med en bra bas kan man göra mycket med små detaljer. På bilder visar vi ett hus som går i glamourens tecken, där känslan av lyx finns med varje dag oavsett väder. Där det känns som att man har tagit ut svängarna rejält, men hur mycket är det egentligen?

Som bas ligger dagens vanligaste val: vitt, med andra ord ”ett säkert kort”. Sedan har man valt att genomgående jobba med samma färgval i detaljer, inredning och accenter, vilket gör att man enkelt får en helhet och på det sättet sätter sin stil. I detta fallet är det svart och silver som gäller.

köket har man fått fram känslan med svarta köksluckor, rostfria vitvaror och bling bling-handtag. Det mest utmanande valet i huset är silvermosaiken i badrummet. Det är i alla fall den som är svårast att byta om man skulle tröttna. Att byta kökshandtag är till exempel ingen stor kostnad eller avancerat arbete.

Eget dressing room

På våra ritningar skriver vi alltid sovrum, men det är din fantasi som avgör vad du använder rummet till. Här är alla garderober samlade i det lilla sovrummet som har blivit ett dressing room. Känslan höjs av strassödletapeten och heltäckningsmattan som lagts på trägolvet. Härlig vardagslyx! 

Något som verkligen ger känslan av vardagslyx är valet att samla alla garderober i det lilla sovrummet. På så sätt skapar man sig ett dressing room, där två tapetvåder med strassödlor förgyller väggen och en härlig heltäckningsmatta ligger på trägolvet.

Alltså vardagslyx för några tusenlappar och med andra ord: mycket känsla med små detaljer.

Vi hjälper dig

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?