Vissa kallar det garage - andra förverkligar en dröm

När Armen och Frida byggde hus med SmålandsVillan fanns det en viktig sak med i planeringen. Dubbelgaraget med plats för familjens båda bilar.

Rejält garage för bilarna

Armen och Frida var väldigt noga med att planera helheten redan från början, där uppfarten och platsen för Armens guldklimpar var en stor del. Armen har alltid varit intresserad av bilar och när husdrömmen skulle gå i uppfyllelse var det även dags för drömmen om ett rejält garage med plats för både bilar, verktyg och trädgårdsredskap.

Lösningen blev ett dubbelgarage som fick klinker på golvet, väggarna målades i mjuka gröna kulörer och verktygen förvaras snyggt i en sober köksinredning. I garaget har allting sin plats med snygg och stilren förvaring för både bilar och verktyg. Dessutom är garaget utrustet med kyl, frys och micro så man klarar sig länge när man mekar.  

Utanför finns den stora garageuppfarten som kan även användas som basketplan. 

Sex olika modeller av sidobyggnader

Upptäck fördelarna med en sidobyggnad

En sidobyggnad används främst till att förvara och skydda sina fordon, cyklar, gräsklippare, trädgårdsredskap med mera. Men om du tänker på placeringen kan du utnyttja den till så mycket mer. 

Se alla våra sidobyggnader här

Inspiration hemma hos våra kunder

Familjen som byggde Villa Eksjö

"Badrummet är favoritrummet - där samlar vi kraft på helger"

Välkommen hem till Frida, 32 år, och Armen, 32 år, som har byggt Villa Eksjö från SmålandsVillan.

Läs hela artikeln

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog