Vinn inredning för 5 000 kr på Rum21

Posta en bild på Instagram där du fångar en känsla eller ögonblick som betyder mycket för dig. Allt som krävs är en kort förklaring och en smula kreativitet, samt att du taggar bilden med #myckethusförpengarna. Svårare än så är det inte!

Tävlingen pågår mellan 3-30 april 2018.

Mycket hus för pengarna

Tid över till familj och vänner. Pengar över till fritidsintressen, tillställningar och resor. Det är ”Mycket hus för pengarna” för oss på SmålandsVillan. 

Se alla våra husmodeller här
Genom att delta i tävlingen godkänner du följande villkor:

1) Tävlingsperioden löper från 18-04-03 till 18-04-30. 2) För att tävla krävs en öppen profil på Instagram. 3) Du behöver beskriva din bild eller motivera varför just du ska vinna i texten under bilden, och hashtagga med #myckethusförpengarna. 4) Priset är ett presentkort på Rum21.se till ett värde av 5 000 SEK. 5) Skulle två eller fler bilder av samma motiv konkurrera om vinsten väljs den bild som föreslogs först. Vinnarbilden + namnet på vinnaren presenteras sen på SmålandsVillans Instagramkonto. 6) Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från SmålandsVillan och Business & Emotions, SmålandsVillans reklambyrå.7) Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan ej utbytas mot pengar eller andra varor. 8) Anställda på SmålandsVillan och deras anhöriga samt anställda på Business & Emotions och deras anhöriga har ej rätt att delta i tävlingen. 9) SmålandsVillan förbehåller sig rätten att publicera tävlande bidrag samt tillkännage vinnarens namn i SmålandsVillans egna kanaler.