Fler drömmer om mer space

De senaste två åren har längtan efter en ny tillvaro växt sig starkare, där hemmet blir det centrala. Många har tillbringat mer tid i bostaden och upplevt vikten av en egen plats för allt man behöver. Vi vill ha nära till naturen och egen trädgård att påta i. Fler rum och möjligheten att då och då jobba på distans – utan att behöva sugas in i sambons vabbande omloppsbana.

Trendigt att tänka större

Trendrapporten 2021 är en riksrepresentativ bostadundersökning som visar att fler än någonsin kan tänka sig att flytta utanför stad och stadskärnor för att få möjlighet att bo i en större bostad till ett bättre pris. När man dessutom inser att innerstadens alla fördelar bara är en bussbiljett bort öppnas ett helt nytt spelfält på bostadsmarknaden, framför allt för förstahusköpare och unga familjer.

Från trendrapporten:
• Nästan 1 av 5 uppger att de har blivit mer intresserade av att skapa ett personligt hem det senaste året.
• Fler kan tänka sig att flytta utanför stan för att få möjlighet att bo i en större bostad till ett bättre pris.

Avsändare Svensk Fastighetsförmedling.

"För Smålandsvillans kunder ska drömmen om mer space inte vara en ouppnåelig målbild.”

Upptäck dina lokala byggmöjligheter

Att bygga eget hus är för många ett alternativ som känns utom räckhåll. Sanningen är att ett hus på 120 kvm inte behöver kosta mer än en trerumslägenhet i centrum. Beräkningen är givetvis mer invecklad än så, men faktum kvarstår: För Smålandsvillans kunder ska drömmen om mer space inte vara en ouppnåelig målbild. Bara genom att kika en liten bit utanför stadsgränserna sjunker priserna avsevärt – lägger man till effektiva byggmetoder, smarta materialval och lokal kunskap så har man skapat sig rätt förutsättningar för att förverkliga det boende man vill ha och behöver. Nu och i framtiden.

En resa till inre rymden

Att besöka en husvisning är lite som att se in framtiden. Med egna ögon upplever du ytor och rum på ett sätt som kan vara avgörande för ditt beslut. Även om husmodellen inte är den du är inställd på så ger det en bra bild över hur det är att bo i en Smålandsvilla överlag.

För VR-visningar likaså – en realistisk upplevelse som låter dig gå husesyn i valfri husmodell genom ett par digitala glasögon. Fördelarna är att det alltid sker på Smålandsvillans kontor och att du kan boka tid när det passar dig. Dessutom integreras VR-visningen med, vilket innebär att du kan byta ut och förändra husets utformning i realtid. Båda alternativen är till för du ska få möjlighet att känna av atmosfären i en Smålandsvilla innan du bestämmer dig – och vilket du än väljer så kommer det att bidra till ett bättre, mer välgrundat beslut.

Sondera terrängen med din lokala säljare

När du bygger hus med Smålandsvillan kan du välja och vraka på modeller och tillval, nästan helt och hållet skräddarsy framtiden på ett sätt som passar dig och din familj. Men innan du bygger ett nytt hus behöver du en plats att ställa det på. Smålandsvillan ger dig tillgång till ett stort utbud av tomter och all den hjälp du behöver för att sondera den lokala terrängen på den ort du vill bygga.

Flytta till rymden

Drömmer du också om mer space?

Letar du efter tomt eller vill du bygga eget i Växjö? Skulle du vilja veta mer om vilka möjligheter som finns och vad det kostar? Vi har svaren på hur du kan få en rym(d)ligare vardag.

Ta första steget här!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.