Nyheter

Här visar vi det senaste som hänt inom SmålandsVillan.

2019-06-20 SmålandsVillan

Fabriken i Sundsvalls tog emot stipendie för integrationsarbete

Den 6 juni delade Nämnden för arbetsmarknad, vuxenutbildning och integration (NAVI) på Sundsvalls kommun ut ett prestigefyllt stipendie för mångfald i arbetslivet.

2019-06-12 Stockholm

Besök oss på musikfestivalen Come Together Stallarholmen

Den 14-15 juni hittar du oss på musikfestivalen Come Together Stallarholmen. Varmt välkommen att besöka oss för att prata husdrömmar!

2019-06-04 SmålandsVillan

SmålandsVillan huvudsponsor till Kidz City Race for Friends

SmålandsVillan är stolt huvudsponsor till Kidz City Race som i sommar genomförs i fyra olika städer i Sverige. Det är gratis för alla barn att delta och för varje deltagare skänker evenemanget 10 kr till Friends.

2019-05-22 Kalmar och Öland

Nu säljer vi vårt fina visningshus i Färjestaden

På Lövängsvägen 27 i Saxnäs, Färjestaden har vi vårt fina 1-planshus Villa Fredriksdal. Huset är nu till salu och säljs via Svensk Fastighetsförmedling. Passa på!

2019-04-11 Halmstad

En Villa Kalmar växer fram i Stora Givhult

I veckan monterades en fin Villa Kalmar i Givhult utanför Falkenberg. Det är alltid lika roligt att se våra kunders hus växa fram.

2019-04-09 Malmö

Besök oss på Svedals företagsmässa

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Den 12 april är du varmt välkommen att besöka oss på Svedalas Företagsmässa.

2019-04-02 SmålandsVillan

Wood on Wheels besökte SmålandsVillans fabrik

Onsdagen den 3 april gästade Wood on Wheels SmålandsVillans volymfabrik i Vrigstad. Wood on Wheels arrangeras av Sveriges Träbyggnadskansli, Trästad, Hållbart byggande i syd och Trähusambassadörer, och bland de 35 deltagarna fanns representanter från bland annat arkitektfirmor, universitet, kommunal verksamhet samt bygg- och bostadsföretag.

2019-04-02 Gotland

Besök oss på Gotlands Hem- och Trädgårdsmässa

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Den 13 april är du varmt välkommen att besöka oss på Hem- och Trädgårdsmässan på Gotland. En mötesplats för dig som gillar hem och trädgård. Här finns vi för att inspirera och prata om hus och boende under avslappnade former.

2019-03-25 Halmstad

Byggde Smålandsvillan på hästgården

Att bo på landet med hästarna betandes utanför fönstret är nog alla hästälskares dröm. För Linda, Christer och Nikki blev drömmen sann. Sen ett år tillbaka bor familjen i en nybyggd Villa Fredriksdal på Christers föräldragård utanför Halmstad.