Nyheter

Här visar vi det senaste som hänt inom SmålandsVillan.

2019-04-11 Halmstad

En Villa Kalmar växer fram i Stora Givhult

I veckan monterades en fin Villa Kalmar i Givhult utanför Falkenberg. Det är alltid lika roligt att se våra kunders hus växa fram.

2019-04-09 Malmö

Besök oss på Svedals företagsmässa

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Den 12 april är du varmt välkommen att besöka oss på Svedalas Företagsmässa.

2019-04-02 SmålandsVillan

Wood on Wheels besökte SmålandsVillans fabrik

Onsdagen den 3 april gästade Wood on Wheels SmålandsVillans volymfabrik i Vrigstad. Wood on Wheels arrangeras av Sveriges Träbyggnadskansli, Trästad, Hållbart byggande i syd och Trähusambassadörer, och bland de 35 deltagarna fanns representanter från bland annat arkitektfirmor, universitet, kommunal verksamhet samt bygg- och bostadsföretag.

2019-04-02 Gotland

Besök oss på Gotlands Hem- och Trädgårdsmässa

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Den 13 april är du varmt välkommen att besöka oss på Hem- och Trädgårdsmässan på Gotland. En mötesplats för dig som gillar hem och trädgård. Här finns vi för att inspirera och prata om hus och boende under avslappnade former.

2019-03-25 Halmstad

Byggde Smålandsvillan på hästgården

Att bo på landet med hästarna betandes utanför fönstret är nog alla hästälskares dröm. För Linda, Christer och Nikki blev drömmen sann. Sen ett år tillbaka bor familjen i en nybyggd Villa Fredriksdal på Christers föräldragård utanför Halmstad.

2019-03-20 Västerås

Vi söker tomter

Just nu söker vi efter tomter i Västmanlands län, främst kring Västerås-området.

2019-03-05 Eskilstuna

Träffa SmålandsVillan på Husbyggarträff i Eskilstuna

Den 14 mars är du välkommen att träffa SmålandsVillan på Husbyggarträff i Eskilstuna, där du som är intresserad av att bygga hus får svar på alla dina frågor.

2019-03-05 Stockholm

Träffa SmålandsVillan på Husbyggarträff i Stockholm

Den 12 mars är du välkommen att träffa SmålandsVillan på Husbyggarträff i Stockholm, där du som är intresserad av att bygga hus får svar på alla dina frågor.

2019-03-05 Västerås

Träffa SmålandsVillan på Husbyggarträff i Västerås

Den 13 mars är du välkommen att träffa SmålandsVillan på Husbyggarträff i Västerås, där du som är intresserad av att bygga hus får svar på alla dina frågor.