Lediga tomter i Göteborgsområdet

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus med oss på SmålandsVillan. Just nu har vi lediga tomter i Hjärtum strax utanför Lilla Edet och i Sibräcka på Tjörn.

Hjärtum, Lilla Edet

Hjärterum ligger strax utanför Lilla Edet och är ett litet samhälle som är omgiven av vacker natur. Här finns fina vandringsleder, flera bad- och fiskesjöar samt strövområden för både svamp- och bärplockning. Ett trivsamt samhälle med aktiva intresseföreningar såsom skytte, jakt och fotboll. Hjärtumsgården som erbjuder olika evenemang och aktiviteter är en självklar samlingsplats för invånarna.

Här kan du läsa mer och anmäla ditt intresse.

Sibräcka, Tjörn

Sibräcka ligger i ett område med fantastisk natur och närhet till Tjörns officiella huvudort Skärhamn. Skärshamn är ett levande året-runt-samhälle med ett brett utbud av allt från systembolag, fisk - och skaldjursaffär, bageri, hotell och restauranger samt många mindre butiker. Det berömda Akvarellmuseet drar många besökare hela året, liksom museets förstklassiga restaurang Vatten. Den intilliggande fritidsbåtshamnen lockar också många gäster under sommarhalvåret. Skärhamn ger det bästa av två världar; lugn och ro och samtidigt liv och rörelse. Orten andas framtidstro med såväl nybyggnation som ständig utveckling av service och butiker. 

Här kan du läsa mer och anmäla ditt intresse.

För mer information:
Adam Kruse, 070-601 21 63, adam.kruse@smalandsvillan.se

Fler nyheter

2019-10-25

Välkommen på husvisning med halloweentema

Se helheten, känn på rymden i våra hus och hälsa på i vårt visningshus Villa Eksjö på Husknuten! 

2018-09-03

Besök oss på Bomässan i Göteborg

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Den 28-30 september är du varmt välkommen att besöka oss på Bomässan i Göteborg. Här finns vi för att inspirera och prata om hus och boende under avslappnade former.

2018-04-17

Besök oss på bomässa i Vänersborg

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Den 27-29 april är du varmt välkommen att besöka oss på Bomässan i Vänersborg. Här finns vi för att inspirera och prata om hus och boende under avslappnade former.

2017-12-08

Lediga tomter i Stenungsund

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Vi har nu säljstartat 13 fina tomter där du kan bygga ditt drömhus med oss på Smålandsvillan. Med härlig, avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra.

2017-11-20

Tomter i Håfors, Frillesås

Nu kan vi erjuda två fina tomter med lantligt läge i Håfors, Frillesås.