Lediga tomter i Stenungsund

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Vi har nu säljstartat 13 fina tomter där du kan bygga ditt drömhus med oss på Smålandsvillan. Med härlig, avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra.

Upplev lugnet

Segling, båtliv och morgondopp är en del av vardagen i Nösnäs då havet ligger bara en kort cykeltur bort. I Nösnäs bor du även med naturen strax utanför husknuten. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området och Svartedalen, ett av Sveriges allra största orörda naturområden, ligger inom bekvämt räckhåll.

Perfekt för barnfamiljer

Området StrandNorum har snabbt blivit uppskattat av människor i alla åldrar som vill bo på västkusten. Här finns både väl sammanhållna villakvarter och nybyggda bostadsrätter i ett tryggt och välkomnande bostadsområde. 

Under 2018 byggs Stenungsunds Arena som kommer att innehålla en ny ishall, simhall, bowlinghall och en restaurang. Och i Nösnäs ligger Nösnäsgymnasiet med ett stort utbud av gymnasieprogram som skapar många möjligheter för ungdomar. I Nösnäs ligger också Hallerna förskola och Kristinedals grundskola.

Snabba och smidiga kommunikationer

Du tar dig snabbt med bil in till Stenungssund som är en av Sveriges snabbast växande orter. Här hittar du det mesta såsom blomstrande företag, underbar natur och bryggliv. Den som pendlar till Göteborg behöver inte ta några omvägar förbi centrum. Från Strand Norum kommer du snabbt ut på leden och är i Göteborg på cirka 30 minuter. Du har också bekväma alternativ som tåg och buss nära dig.

Vi bygger hållbart

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. Det gör vi också i vår fabrik i Vrigstad. Smart, tryggt och modernt – hållbart! Alla hus i detta projekt byggs med solpaneler och har indragen fjärrvärme.

Bygg ditt drömhus med oss

I Nösnäs bygger vi våra två moderna husmodeller Villa Huskvarna och Villa Eksjö. Villa Eksjö är ett 1,5-planshus med förhöjt väggliv. Husets entréplan har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård.  Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. Större golvyta och högre till tak! När man har inrett övervåningen kan man få upp till sju rum och kök.

Villa Huskvarna har en ljus och rymlig entré med genomsikt ut mot baksidan. Även detta hus har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en härlig samvaroyta. Sovrummen är praktiskt placerade i anslutning till klädvård och det rymliga badrummet.
På övervåningen öppnar de verkliga möjligheterna upp sig, ett boplan om 94,9 kvadratmeter med full takhöjd! När man inrett övervåningen kan man få upp till åtta rum och kök. 

Välkommen att  anmäl ditt intresse här. 

Fler nyheter

2019-10-25

Välkommen på husvisning med halloweentema

Se helheten, känn på rymden i våra hus och hälsa på i vårt visningshus Villa Eksjö på Husknuten! 

2018-09-03

Besök oss på Bomässan i Göteborg

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Den 28-30 september är du varmt välkommen att besöka oss på Bomässan i Göteborg. Här finns vi för att inspirera och prata om hus och boende under avslappnade former.

2018-04-17

Besök oss på bomässa i Vänersborg

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Den 27-29 april är du varmt välkommen att besöka oss på Bomässan i Vänersborg. Här finns vi för att inspirera och prata om hus och boende under avslappnade former.

2018-04-12

Lediga tomter i Göteborgsområdet

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus med oss på SmålandsVillan. Just nu har vi lediga tomter i Hjärtum strax utanför Lilla Edet och i Sibräcka på Tjörn.

2017-11-20

Tomter i Håfors, Frillesås

Nu kan vi erjuda två fina tomter med lantligt läge i Håfors, Frillesås.