Halmstad

Nyheter från SmålandsVillan i Halmstad.

2019-04-11 Halmstad

En Villa Kalmar växer fram i Stora Givhult

I veckan monterades en fin Villa Kalmar i Givhult utanför Falkenberg. Det är alltid lika roligt att se våra kunders hus växa fram.

2019-03-25 Halmstad

Byggde Smålandsvillan på hästgården

Att bo på landet med hästarna betandes utanför fönstret är nog alla hästälskares dröm. För Linda, Christer och Nikki blev drömmen sann. Sen ett år tillbaka bor familjen i en nybyggd Villa Fredriksdal på Christers föräldragård utanför Halmstad.

2019-02-07 Halmstad

Överlämning av Villa Kalmar

Vi älskar att få överlämna nyckeln till våra fina kunder. I veckan fick familjen Torin i Oskarström nyckeln till sitt Villa Kalmar. Huset visade noll fel vid besiktningen Vi önskar dem stor lycka till i sitt nya hus!

2019-01-29 Halmstad

Husdrömmen i fokus för Madelaine

Det var framför allt viljan att få hjälpa kunden hela vägen som fick Madelaine Wiberg Ackerot att välja att bli agent för Smålandsvillan. Med stort fokus på kundnytta och goda relationer driver hon agenturen i Halmstad med omnejd - och hon gör det bra, - Jag älskar verkligen mitt jobb, säger hon själv.

2018-12-19 Halmstad

God Jul och Gott Nytt År!

Vi önskar våra fantastiska kunder och entreprenörer en riktigt skön jul och ett magiskt nytt år. Vill du också fira jul i nytt hus nästa år? Kontakta Madelaine Wiberg Ackrot, 072-556 69 69.

2018-12-17 Halmstad

Familjen Söllvander fick nycklarna till nya huset lagom till jul

Lagom till jul hade vi den stora glädjen att överlämna nycklarna till familjen Söllvanders nya fina Villa Kalmar.

2018-12-07 Halmstad

Överlämning av Villa Näsby

I veckan har vi lämnat över en Villa Näsby till Maria och Jules på Bombalyvägen i Lilla Tjärby. Maria och Jules har lämnat värmen i Australien och flyttat hem och vi är tacksamma att vi fick förtroendet att bygga deras drömhus. Vi önskar dem stort lycka till med huset och sina nya liv här i Sverige.

2018-11-21 Halmstad

Överlämning av Villa Vrigstad

I veckan har vi överlämnat ett fint Villa Vrigstad till John i Lilla Tjärby.

2018-11-14 Halmstad

Överlämning av en Villa Fredriksdal i Lilla Tjärby.

Idag veckan hade vi det stora nöjet att överlämna en fin Villa Fredriksdal och en byggsats för en carport som familjen själva ska montera. Vi önskar Alexandra och Henrik stort lycka till i sitt nya hus.

2018-10-26 Halmstad

En Villa Näsby rullar in på Bombalyvägen

Idag rullade ytterligare en Villa Näsby in på Bombalyvägen. Den åttonde SmålandsVillan på gatan och snart är alla tomterna på slutsåld.

2018-09-26 Halmstad

Överlämning av Villa Adelöv

Med ett äppelträd lämnade vi idag över en Villa Adelöv till familjen Wästilä. Vi önskar dem lycka till i huset och hoppas att trädet ger rikligt med frukt i många år framöver.

2018-09-25 Halmstad

Drömhuset i Halmstad

I en Villa Tingsryd i Haverdal utanför Halmstad bor Nina och Nicklas Hessman, 28 respektive 32 år, med sin dotter Alicia som är 2 månader. På ett och samma år flyttade de in i sitt nya hus, gifte sig och fick en liten dotter.

2018-09-24 Halmstad

Överlämning av Villa Adelöv

Måndagen den 24 september fick Nonne och Sandra sina efterlängtade nycklar till sitt fantastiskt fina Villa Adelöv. Det har varit ett stort nöje att få vara med och förverkliga deras husdröm och vi önskar dem all lycka i sitt nya hus.

2018-08-27 Halmstad

Nöjda kunder i Falkenberg

I Skreanäs utanför Falkenberg bor Andrea och Anton i sin nybyggda fina Villa Kalmar. Båda är 26 år, Andrea jobbar som butiksbiträde på Gekås och Anton som murare. Sommaren 2016 skrev paret på papper för att bygga ett nytt hus hos SmålandsVillan, ett val de aldrig ångrat.

2018-08-16 Halmstad

Hallands första Villa Adelöv

Idag monterades Hallands första Villa Adelöv på Brune Kulle i Falkenberg. De överlyckliga kunderna Sandra och Nonne skålade in sitt nya hus och montaget löpte på helt smärtfritt som vanligt. Om endast 5 veckor kan kunderna flytta in i sitt drömhus!

2018-06-26 Halmstad

Nöjda kunder i Halmstad

Att bygga hus är ett stort beslut och en upplevelse som man oftast bara gör en gång i livet. Självklart har man många funderingar och tankar när man ska välja både leverantör och husmodell. Här kan du läsa vad några av våra kunder tycker om sin husresa med oss.

2018-05-28 Halmstad

Smidigt och enkelt husbygge med hjälp av Husbyggaren

Lennart och Karin drömde om att flytta närmare sina barn och barnbarn. För tre år sen började de leta efter ett boende på västkusten mellan Ängelholm och Halmstad. I februari gick drömmen i uppfyllelse då de flyttade in i sin Villa Näsby i Lilla Tjärby.

2018-04-12 Halmstad

Husöverlämning i strålande solsken

I strålande solsken lämnade vi i veckan över en Villa Kalmar till Raeda och Ali i Lilla Tjärby. Huset visade noll fel vid besiktningen och kunderna bjöd på kaffe och baklava så stämningen var verkligen på topp!

2018-04-04 Halmstad

Överlämning av en Villa Kalmar

Precis innan påsk fick vi glädjen att överlämna nycklarna till familjen Menschiks nya Villa Kalmar. Vi hälsade på familjen och de trivdes fantastiskt bra i sitt hus. Vi önskar dem fortsatt lycka till!

2018-04-04 Halmstad

Lagom till påsk kunde Carl-Johan flytta in sin Villa Nybro

Med ett fantastiskt läge i Steninge och med naturen som närmsta granne har Carl-Johan byggt en fin Villa Nybro. Lagom till påsk överlämnade vi nycklarna och vi önskar honom stort lycka till i sitt nya fina hus.

2018-03-22 Halmstad

En Villa Kalmar växer fram i Lilla Tjärby

I förra veckan monterades ytterligare en fin Villa Kalmar i Lilla Tjärby. Det är alltid lika roligt att se våra kunders hus växa fram.

2018-02-22 Halmstad

Husleverans till Steninge

I veckan levererades en Villa Nybro till natursköna Steninge strax utanför Halmstad.

2018-02-09 Halmstad

Karin och Lennart ville flytta närmare barn och barnbarn

Karin och Lennart från Vetlanda längtade efter att bo närmare sina barn och barnbarn. De bestämde sig för att flytta till Lilla Tjärby utanför Laholm. I veckan överlämnade vi en fin Villa Näsby. Vi önskar dem stort lycka till i sitt nya hem.

2018-01-23 Halmstad

En blivande hästgård växer fram

Vi har överlämnat en fin Villa Fredriksdal med ett dubbelgarage till Linda, Christer och Nikki i Fammarp.

2018-01-10 Halmstad

Ett Villa Näsby växer fram i Lilla Tjärby

Villa Näsby är ett stort hus i litet format. Den separata föräldradelen, det rymliga köket och de två extra sovrum gör att huset passar perfekt för många olika familjesammansättningar.

2017-12-22 Halmstad

Drömmen om ett eget hus blev sann

Niklas och Nina trivdes inte i sin lägenhet inne i stan, de saknade en trädgård och en altan att kunna spendera sommarens härliga kvällar på. Till att börja med letade de efter ett begagnat hus men blev aldrig nöjda med varken skicket eller priset. Nu har drömmen blivit sann. Niklas Hessman och Nina Lindström har nu flyttat in i sin nya fina Villa Tingsryd i Haverdal.

2017-12-19 Halmstad

Tomten kom på besök till kunderna i Halmstad

Vi önskar våra fantastiska kunder en riktigt skön jul i ert nya hus!

2017-12-06 Halmstad

Husmontage i Halmstad

I ett riktigt busväder monterade vi idag en fin Villa Fredriksdal och ett stort dubbelgarage i Halmstad. Detta kommer att bli en framtida hästgård med stall och fina hagar. En riktig idyll för den som är hästtokig. Efter jul kommer en lycklig familj att kunna flytta in i sitt drömhus. Vilken julklapp! Vi önskar dem all lycka.

2017-11-27 Halmstad

Husmontage i Haverdal

I förra veckan levererades en fin Villa Tingsryd till Haverdal. Lagom till jul kan Nina och Niklas flytta in. Vi önskar dem all lycka i sitt nya hus!

2017-10-17 Halmstad

Husöverlämning av Villa Vetlanda

I går hade vi den stora glädjen att överlämna en Villa Vetlanda till Anne-Beth och Björn. Vi önskar dem stort lycka till med sitt nya fina hus.

2017-09-27 Halmstad

Elsie och Christer har fått ett nytt hem!

I veckan har vi haft en väldigt speciell husöverlämning av ett Villa Vetlanda i Strömsborg som ligger strax utanför Torup. Denna gång kändes det extra roligt att få överlämna huset.

2017-09-18 Halmstad

Överlämning av en Villa Kalmar

En Villa Kalmar har överlämnats till Zethane och Bexhet i Tröingeberg. Stort grattis säger vi till paret! Tack för att vi fick vara med på er husresa!

2017-08-30 Halmstad

Besök hos Ida & Craig i Oskarström

I våras fick Ida & Craig sin Villa Nybro i Oskarström. De ville sätta sin egen prägel på huset och valde ett målningsförberett alternativ.

2017-08-24 Halmstad

Lilla Malte flyttar in i Villa Emmaboda

Idag fick Malte och hans familj nycklarna till sitt härliga Emmaboda i Skummeslövsstrand. Vi önskar dem stort lycka till med sitt nya fina hus!

2017-08-22 Halmstad

Husmontage i Torup

I strålade solsken monterades idag en fint Villa Vetlanda i Torup. Vi hälsar villa Vetlanda välkommen, om fyra veckor flyttar Else & Christer in.

2017-08-11 Halmstad

Vi hälsar Villa Kalmar välkommen

Vi bygger det populära 1,5-planshuset i Tröingeberg.

2017-06-28 Halmstad

Husmontage av Villa Emmaboda

Idag monteras ett Villa Emmaboda i Skummeslövsstrand.

2017-05-17 Halmstad

Husmontage i Skrea

Idag monteras ett fint Villa Vimmerby i Skrea, Falkenberg.

2017-04-26 Halmstad

Överlämning av Villa Näsby

Hallands första Villa Näsby i Skrea är på plats, ett stort hus i litet format. Villa Näsby har en separata föräldradel, rymligt kök och två extra sovrum.

2017-04-24 Halmstad

Husmontage i Oskarström

I fredags monterades ett fint Villa Nybro i Oskarsström.

2017-04-11 Halmstad

Överlämning av Villa Kalmar

Lagom till påsk fick Andrea och Anton nycklarna till sin Villa Kalmar. Vi önskar dem lycka till i sitt nya hus!

2017-03-23 Halmstad

Övelämning av Villa Fredriksdal

I veckan fick Caroline och Robin nycklarna till sitt nya Villa Fredriksdal. Vi önskar dem all lycka i sitt nya hem.

2017-03-22 Halmstad

Visningshuset i Lilla Tjärby är sålt

I veckan såldes vårt visningshus i Lilla Tjärby. Vi önskar Fredrik lycka till i sitt nya hem.

2017-03-10 Halmstad

Överlämning av Villa Fredriksdal

I veckan fick Lina och Daniel nycklarna till sitt Villa Fredriksdal i Kvibille strax utanför Halmstad. Villa Fredriksdal är ett av våra mest populära hus.

2017-03-01 Halmstad

Överlämning av Hallands första Villa Fredriksdal

I veckan överlämnades nycklarna till Daniel och Alexandra som nu kan flytta in i Hallands första Villa Fredriksdal.

2017-03-01 Halmstad

Nytt hus till sommaren?

Nu är första SmålandsVillan på plats i vårt fina område i Lilla Tjärby.

2017-02-24 Halmstad

Husmontage i Skrea

I strålande solsken monterades i veckan ett Villa Fredriksdal i Skrea. Snart kan familjen flytta in.

2017-01-30 Halmstad

Nycklarna överlämnade till Sara & Joakim

Idag lämnade jag över nycklarna till Sara och Joakims Villa Nybro i Skrea.

2016-09-20 Halmstad

Glenn & Amanda har nu flyttat in i sin Villa Kalmar

Nu har Glenn & Amanda flyttat in i sin Villa Nybro i Falkenberg.

2016-06-29 Halmstad

Etapp 2 i Skrea säljstartad

Bygg drömhuset nära hav och golfbana.

2016-06-07 Halmstad

Nya visningshuset i Skrea på plats

Äntligen är det nya visningshuset i Skrea på plats - en Villa Kalmar med extra allt!

2016-01-29 Halmstad

Ny etapp på gång i Skrea

Bygg drömhuset nära hav och golfbana.

2014-03-20 Halmstad

Bygg nytt hus i Skrea

I området Skrea bygger SmålandsVillan 11 nya hus. Naturskönt område med närhet till både centrum och hav.