Husdrömmen i fokus för Madelaine

Det var framför allt viljan att få hjälpa kunden hela vägen som fick Madelaine Wiberg Ackerot att välja att bli agent för Smålandsvillan. Med stort fokus på kundnytta och goda relationer driver hon agenturen i Halmstad med omnejd - och hon gör det bra, - Jag älskar verkligen mitt jobb, säger hon själv.

Som Agent i bolaget har Madelaine råg i ryggen och hjälp med expertisen men är fri att driva sitt eget företag så som hon själv önskar - och hon önskar mycket! Hon brinner för att ta kunden i handen, och släpper den inte förrän nyckeln sitter i den nya dörren.
- Jag har mest förstagångsköpare, unga köpare som ska gå från en hyresrätt eller en bostadsrätt och ta sig igenom en husaffär. Det förpliktigar, menar Madelaine

Utbildning längst vägen

Hon utbildar sina köpare längs vägen, lär dem allt de behöver veta och tipsar om sådant som bara erfarenhet kan få en att tänka på. Tillsammans läser de detaljplaner och pratar om vikten av en geoteknisk undersökning,

-Jag kan inte nog betona vikten att undersöka marken ordentligt! Om det dyker upp överraskningar under resans gång så är det här!
Det kan visa sig att marken innehåller oönskade element som kostar en slant att fixa till för att huset ska stå stabilt. Något som ser ut som en plan gräsmatta kan innehålla både torv och klippblock, något man utan noggrann undersökning märker först när grävskoporna är på plats.
-Då är det ju bara att bita i det sura äpplet och betala. Något man annars åtminstone kan få med i kalkylen innan man börjar, menar Madelaine.
I övrigt håller Madelaines kalkyler alltid vad de lovar.
-Jag vet på kronan vad huset kommer att kosta, men tar alltid höjd för eventualiteter som kan dyka upp under byggtiden!

Noga utvalda tillval

Att hon kan veta det har med Smålandsvillans modell att göra. Det är en högkvalitativ standardprodukt med noga utvalda tillval, på totalentreprenad. Det finns inte utrymme till överraskningar, vilket många är väldigt glada och tacksamma för,
-Här får man mycket hus för pengarna, och jag är jätteglad att kunna erbjuda det, säger Madelaine med stolthet i rösten.

Husdrömmar för hela slanten hos familjen Ackerot

Mannen, Magnus Ackerot, driver Myresjöhus i Halmstad, men Madelaine menar att de sällan konkurrerar.
-Men det är klart att det retar mig om han vinner över någon av mina kontakter, säger hon och blinkar.

-SmålandsVillan kan erbjuda en snabba lösning med färdiga modulhus. Vi koncentrerar oss på att inreda husen personligt och där vi kanske max flyttar någon innervägg, säger Madelaine och menar att hon kan lägga allt fokus på personerna i fråga.
-Jag har förstått att jag är väldigt engagerad och förvånar mina kollegor i landet när jag är med på i princip varenda husleverans, skrattar Madelaine, men blir allvarlig när hon förklarar att det är så hon vill ha det,
-Det är en enormt stor affär och jag vill finnas där tjugofyra-sju! Jag tror att det känns att jag är äkta i det. Jag har väldigt nöjda kunder, förklarar hon.

Att bygga nytt hus

Fördelarna med nyproduktion är många - husen blir mer kostnadseffektiva med låga driftkostnader och låga underhållskostnader. Du behöver inte betala fastighetsskatt eller renovera de första åren och framför allt har du möjligheten att få det som du vill ha det! Med Smålandsvillan kan du dessutom flytta in på bara ett halvår i ditt nya hus!

Madelaines tips till husköpare

Tänk långsiktigt

Tänk framåt!! Hur ser familjen ut om några år, vilka behov har ni då? Se till att göra smarta val idag, som att sätta in trappan till den oinredda ovanvåningen direkt till exempel. Det sparar både pengar och finish, menar Madelaine.

Spara hellre på tillval än på hus

Om budgeten begränsar nu så välj det hus ni vill ha och spara in på tillvalen. Om 10 år är det ändå dags för renovering och då kanske ekonomin ser annorlunda ut - gör de där tillvalen då istället! Du kan ändra inredningen men inte byta husmodell, tipsar Madelaine!

 


Text: http://www.bostadco.se/

Fler nyheter

2019-04-11

En Villa Kalmar växer fram i Stora Givhult

I veckan monterades en fin Villa Kalmar i Givhult utanför Falkenberg. Det är alltid lika roligt att se våra kunders hus växa fram.

2019-03-25

Byggde Smålandsvillan på hästgården

Att bo på landet med hästarna betandes utanför fönstret är nog alla hästälskares dröm. För Linda, Christer och Nikki blev drömmen sann. Sen ett år tillbaka bor familjen i en nybyggd Villa Fredriksdal på Christers föräldragård utanför Halmstad.

2019-02-07

Överlämning av Villa Kalmar

Vi älskar att få överlämna nyckeln till våra fina kunder. I veckan fick familjen Torin i Oskarström nyckeln till sitt Villa Kalmar. Huset visade noll fel vid besiktningen Vi önskar dem stor lycka till i sitt nya hus!

2018-12-19

God Jul och Gott Nytt År!

Vi önskar våra fantastiska kunder och entreprenörer en riktigt skön jul och ett magiskt nytt år. Vill du också fira jul i nytt hus nästa år? Kontakta Madelaine Wiberg Ackrot, 072-556 69 69.

2018-12-17

Familjen Söllvander fick nycklarna till nya huset lagom till jul

Lagom till jul hade vi den stora glädjen att överlämna nycklarna till familjen Söllvanders nya fina Villa Kalmar.

2018-12-07

Överlämning av Villa Näsby

I veckan har vi lämnat över en Villa Näsby till Maria och Jules på Bombalyvägen i Lilla Tjärby. Maria och Jules har lämnat värmen i Australien och flyttat hem och vi är tacksamma att vi fick förtroendet att bygga deras drömhus. Vi önskar dem stort lycka till med huset och sina nya liv här i Sverige.

2018-11-21

Överlämning av Villa Vrigstad

I veckan har vi överlämnat ett fint Villa Vrigstad till John i Lilla Tjärby.

2018-11-14

Överlämning av en Villa Fredriksdal i Lilla Tjärby.

Idag veckan hade vi det stora nöjet att överlämna en fin Villa Fredriksdal och en byggsats för en carport som familjen själva ska montera. Vi önskar Alexandra och Henrik stort lycka till i sitt nya hus.

2018-10-26

En Villa Näsby rullar in på Bombalyvägen

Idag rullade ytterligare en Villa Näsby in på Bombalyvägen. Den åttonde SmålandsVillan på gatan och snart är alla tomterna på slutsåld.

2018-09-26

Överlämning av Villa Adelöv

Med ett äppelträd lämnade vi idag över en Villa Adelöv till familjen Wästilä. Vi önskar dem lycka till i huset och hoppas att trädet ger rikligt med frukt i många år framöver.

2018-09-25

Drömhuset i Halmstad

I en Villa Tingsryd i Haverdal utanför Halmstad bor Nina och Nicklas Hessman, 28 respektive 32 år, med sin dotter Alicia som är 2 månader. På ett och samma år flyttade de in i sitt nya hus, gifte sig och fick en liten dotter.

2018-09-24

Överlämning av Villa Adelöv

Måndagen den 24 september fick Nonne och Sandra sina efterlängtade nycklar till sitt fantastiskt fina Villa Adelöv. Det har varit ett stort nöje att få vara med och förverkliga deras husdröm och vi önskar dem all lycka i sitt nya hus.

2018-08-27

Nöjda kunder i Falkenberg

I Skreanäs utanför Falkenberg bor Andrea och Anton i sin nybyggda fina Villa Kalmar. Båda är 26 år, Andrea jobbar som butiksbiträde på Gekås och Anton som murare. Sommaren 2016 skrev paret på papper för att bygga ett nytt hus hos SmålandsVillan, ett val de aldrig ångrat.

2018-08-16

Hallands första Villa Adelöv

Idag monterades Hallands första Villa Adelöv på Brune Kulle i Falkenberg. De överlyckliga kunderna Sandra och Nonne skålade in sitt nya hus och montaget löpte på helt smärtfritt som vanligt. Om endast 5 veckor kan kunderna flytta in i sitt drömhus!

2018-06-26

Nöjda kunder i Halmstad

Att bygga hus är ett stort beslut och en upplevelse som man oftast bara gör en gång i livet. Självklart har man många funderingar och tankar när man ska välja både leverantör och husmodell. Här kan du läsa vad några av våra kunder tycker om sin husresa med oss.

2018-05-28

Smidigt och enkelt husbygge med hjälp av Husbyggaren

Lennart och Karin drömde om att flytta närmare sina barn och barnbarn. För tre år sen började de leta efter ett boende på västkusten mellan Ängelholm och Halmstad. I februari gick drömmen i uppfyllelse då de flyttade in i sin Villa Näsby i Lilla Tjärby.