Nöjda kunder i Halmstad

Att bygga hus är ett stort beslut och en upplevelse som man oftast bara gör en gång i livet. Självklart har man många funderingar och tankar när man ska välja både leverantör och husmodell. Här kan du läsa vad några av våra kunder tycker om sin husresa med oss.

"Vi tog kontakt med Madelaine i ett tidigt stadie av vår husresa. Allt började med att vi besökte ett visningshus i Laholm. Efter det började tankarna gå, vi hittade en tomt på egen hand och bestämde oss för att bygga hus med SmålandsVillan. Valet föll tillslut på Villa Tingsryd.

Madelaine var alltid snabb med att ge oss svar på alla frågor som dök upp och hjälpte oss med allt pappersarbete. Hon har funnits med oss genom hela husresan som en glad och positiv trygghet och direkt rett ut eventuella frågetecken som uppstått. Hon har verkligen gjorde det där lilla extra för oss!

Vi trivs som fisken i vattnet i vårt mysiga och vackra Haverdal och i vårt fina vita Villa Tingsryd med liggande panel och spröjsade fönster. Cirka fyra månader efter att vi flyttat in i huset föddes vår lilla dotter Alicia. Vår husresa var väldigt behaglig, mycket tack vare Madelaine."

Niklas och Nina

"Efter många husvisningar och skenande budgivningar började vi fundera på om det var möjligt att bygga ett nybyggt hus. SmålandsVillan hade lediga tomter i kommunen där vi kunde tänka oss att bo så vi bokade in ett möte med Madeleine. Vi hittade huset som passade oss perfekt!

Madeleine gav ett proffsigt och ärligt intryck från första stund och vi kände oss väldigt trygga med henne vid vår sida. Hon har hjälpt oss genom hela processen och alltid gett oss snabba svar på våra frågor och tankar. Även vår byggledare Ola har varit till stor hjälp under byggprocessen.

 Hela familjen stormtrivs i vår Villa Kalmar. Det kunde inte blivit bättre! Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Madeleine och Ola".

Andreas  och Charlotte

Dela detta

Fler nyheter

2018-08-27

Nöjda kunder i Falkenberg

I Skreanäs utanför Falkenberg bor Andrea och Anton i sin nybyggda fina Villa Kalmar. Båda är 26 år, Andrea jobbar som butiksbiträde på Gekås och Anton som murare. Sommaren 2016 skrev paret på papper för att bygga ett nytt hus hos SmålandsVillan, ett val de aldrig ångrat.

2018-08-16

Hallands första Villa Adelöv

Idag monterades Hallands första Villa Adelöv på Brune Kulle i Falkenberg. De överlyckliga kunderna Sandra och Nonne skålade in sitt nya hus och montaget löpte på helt smärtfritt som vanligt. Om endast 5 veckor kan kunderna flytta in i sitt drömhus!

2018-05-28

Smidigt och enkelt husbygge med hjälp av Husbyggaren

Lennart och Karin drömde om att flytta närmare sina barn och barnbarn. För tre år sen började de leta efter ett boende på västkusten mellan Ängelholm och Halmstad. I februari gick drömmen i uppfyllelse då de flyttade in i sin Villa Näsby i Lilla Tjärby.

2018-04-12

Husöverlämning i strålande solsken

I strålande solsken lämnade vi i veckan över en Villa Kalmar till Raeda och Ali i Lilla Tjärby. Huset visade noll fel vid besiktningen och kunderna bjöd på kaffe och baklava så stämningen var verkligen på topp!

2018-04-04

Överlämning av en Villa Kalmar

Precis innan påsk fick vi glädjen att överlämna nycklarna till familjen Menschiks nya Villa Kalmar. Vi hälsade på familjen och de trivdes fantastiskt bra i sitt hus. Vi önskar dem fortsatt lycka till!

2018-04-04

Lagom till påsk kunde Carl-Johan flytta in sin Villa Nybro

Med ett fantastiskt läge i Steninge och med naturen som närmsta granne har Carl-Johan byggt en fin Villa Nybro. Lagom till påsk överlämnade vi nycklarna och vi önskar honom stort lycka till i sitt nya fina hus.

2018-03-22

En Villa Kalmar växer fram i Lilla Tjärby

I förra veckan monterades ytterligare en fin Villa Kalmar i Lilla Tjärby. Det är alltid lika roligt att se våra kunders hus växa fram.

2018-02-22

Husleverans till Steninge

I veckan levererades en Villa Nybro till natursköna Steninge strax utanför Halmstad.

2018-02-09

Karin och Lennart ville flytta närmare barn och barnbarn

Karin och Lennart från Vetlanda längtade efter att bo närmare sina barn och barnbarn. De bestämde sig för att flytta till Lilla Tjärby utanför Laholm. I veckan överlämnade vi en fin Villa Näsby. Vi önskar dem stort lycka till i sitt nya hem.

2018-01-23

En blivande hästgård växer fram

Vi har överlämnat en fin Villa Fredriksdal med ett dubbelgarage till Linda, Christer och Nikki i Fammarp.

2018-01-10

Ett Villa Näsby växer fram i Lilla Tjärby

Villa Näsby är ett stort hus i litet format. Den separata föräldradelen, det rymliga köket och de två extra sovrum gör att huset passar perfekt för många olika familjesammansättningar.

2017-12-22

Drömmen om ett eget hus blev sann

Niklas och Nina trivdes inte i sin lägenhet inne i stan, de saknade en trädgård och en altan att kunna spendera sommarens härliga kvällar på. Till att börja med letade de efter ett begagnat hus men blev aldrig nöjda med varken skicket eller priset. Nu har drömmen blivit sann. Niklas Hessman och Nina Lindström har nu flyttat in i sin nya fina Villa Tingsryd i Haverdal.

2017-12-19

Tomten kom på besök till kunderna i Halmstad

Vi önskar våra fantastiska kunder en riktigt skön jul i ert nya hus!

2017-12-06

Husmontage i Halmstad

I ett riktigt busväder monterade vi idag en fin Villa Fredriksdal och ett stort dubbelgarage i Halmstad. Detta kommer att bli en framtida hästgård med stall och fina hagar. En riktig idyll för den som är hästtokig. Efter jul kommer en lycklig familj att kunna flytta in i sitt drömhus. Vilken julklapp! Vi önskar dem all lycka.

2017-11-27

Husmontage i Haverdal

I förra veckan levererades en fin Villa Tingsryd till Haverdal. Lagom till jul kan Nina och Niklas flytta in. Vi önskar dem all lycka i sitt nya hus!

2017-11-20

Bygg ditt drömhus i Lilla Tjärby

I Lilla Tjärby, Laholm finns det ännu ett par tomter kvar till försäljning. Här bor du vackert nära havet och naturen. På bara tio minuter med bil tar du dig till långgrunda havsstränder, mjukt böljande sanddyner och härligt badvatten. Visst låter det härligt?