Lediga tomter i Lilla Bränninge

I Lilla Bränninge i Habo har vi nu sju lediga tomter till salu. Området ligger nära naturen och skogen och det finns bra idrottsmöjligheter för barn och ungdomar.

"Mysigt med nära till allt"

Centrum i Habo uppfattas av många som litet och mysigt med nära till allt. Här finns livsmedelsbutik, kläd- och inredningsbutiker, systembolag, frisörer, bokhandel, bageri, bibliotek, bank, med mera. Även på Kärrsområdet vid södra infarten till Habo finns det en hel del handel, t ex byggvaruhus och sportbutik. I Habo finns det en vårdcentral som tillhör landstingets egna vårdcentraler Bra Liv. I angränsning till vårdcentralen finns det också ett apotek.

Gott om förskolor och skolor

I Habo kommun finns det fyra skolområden och de flesta skolorna ligger i tätorten. På Bränningeområdet finns Bränningeskolan som är en låg- och mellanstadieskola. Högstadiet går eleverna i Hagabodaskolan som ligger i Habo centrum. Det finns också gott om förskolor i kommunen. I närheten av Bränningeområdet ligger förskolan Ur och Skur, Solhöjdens förskola, Bränninge förskola, Bäckgatans förskola och Solstrålens förskola.

Goda kommunikationer

I stort sett varje timme går det ett tåg i vardera riktningen mot Nässjö och mot Skövde. Från Habo busstation går det varje halvtimme bussar som snabbt och enkelt tar dig in till Jönköping.

Läs mer om tomterna och anmäl ditt intresse här.

För mer information

Erica Magnusson, tel 073-093 35 99
erica.magnusson@smalandsvillan.se

 

Dela detta

Fler nyheter

2019-02-27

Besök oss på bomässa i Jönköping

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Den 8-10 mars är du varmt välkommen att besöka oss på Bomässan i Jönköping. Här finns vi för att inspirera och prata om hus och boende under avslappnade former.

2018-11-14

Vi inviger våra nya lokaler i Jönköping

Fredagen den 30 november kl 09:00-11:00 inviger vi våra nya lokaler på Klubbhusgatan 13 i Jönköping. Varmt välkommen att besöka oss!

2018-02-28

Besök oss på Bosmässan

Den 9 till 11 mars hittar du oss på Bomässan som håller till på Elmia i Jönköping. Är du ute efter ett nytt boende, vill få svar på dina husfrågor och samla inspiration är det här du ska stanna till!

2016-12-19

Vi köper din tomt och mark

Vi på SmålandsVillan är alltid intresserade av att köpa tomter och mark att bygga på! Oavsett om det är en tomt, flera tomter eller ett markområde är du varmt välkommen att kontakta oss för att se vilka möjligheter som finns.

2016-11-24

Sjönära tomter i Hästerum

Nu erbjuder vi två fina sjönära tomter på en vacker höjd med utsikt över Hästsjön.

2016-11-18

Vi har en vinnare!

Vi vill tacka alla som deltagit i vår hästskokastning och lämnat bidrag till tre barnsmarta lösningar i ett hem. Vi fick in många kreativa förslag på allt från brandstänger till tvättnedkast och underjordisk gång till stallet.

2016-06-21

Lediga sjönära tomter i Skjutebo

Nu kan vi erbjuda två sjönära tomter 4 km söder om Månsarp.

2016-01-23

Ledig tomt med sjöutsikt

Bygg ditt drömhus i Lekeryd.