Visningshus till salu

Nu är vårt fina visningshus i Örnsköldsvik till salu. Huset är av vår populära husmodell Villa Nybro.

I Gimåt är det härligt att bo och du har närhet till det mesta. Många stora affärskedjor har slagit sig ner i närheten vilket gör att man inte behöver åka långt för att handla det man behöver. Bara några minuters promenad bort hittar du Coop. På Höglandsskolan går barnen upp till årskurs nio.

I närheten hittar du den underbara Höglandssjön, där kan man ta sig ett dopp eller en löprunda runt sjön. Gimåt ligger bara tio minuter från centrum och det är lätt att ta sig både kollektivt eller på egen hand.

Villa Nybro

Villa Nybro är ett stort vinkelhus i modern stil. Tack vare vinkeldelen finns gott om plats för en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum. Samtidigt får sovrum, wc/dusch och klädvårdsutrymme en separat del av huset. I allrummet får du utan problem rum med såväl matplats som till exempel en läshörna. Från vardagsrummet leder dörren ut till trädgården, eller altanen som passar mycket bra att bygga just här.

Huset står i rakt söderläge mot vinkeldelen och ligger vid en återvändsgränd. I badrummet finns comfortvärme. Köket är byggt med ett fint nivå III kök med rostfria vitvaror och en köksö. Övervåningen är inredningsbar.

Adress:
Blåhakevägen 21

För mer information
Om du önskar mer information och har frågor om huset eller vill boka en visning, hör av dig till Karl-Erik Lundbergh, tel 070-390 73 15, karl-erik.lundbergh@smalandsvillan.se

Fler nyheter

2017-01-17

Vi har överlämnat en Villa Nybro.

Vi önskar familjen Gustavsson lycka till i deras nya hem.

2016-05-15

Premiärvisning av vårt nya visningshus

Premiärvisning av vårt nya visningshus!

2015-11-26

Lediga tomter i Själevads-Tjärn

Vi erbjuder tio tomter i Själevads-Tjärn.

2015-11-26

Lediga tomter i Örnsköldsvik

Vi erbjuder tio tomter i Själevads-Tjärn.