Bygg ditt drömboende på vackra Kållandsö

I samarbete med Kyrkbyn Estate AB kan vi nu erbjuda ytterligare sex tomter i vackra Otterstad på Kållandsö. Här bor du i ett idylliskt område med närhet till naturen och den vackra skärgården. Visst låter det underbart?

I området finns förskola, kyrka, idrottsplatser och underbara grönområden. Endast 200 meter från området ligger Otterstad skola med klasserna skola F-9. 

Lockar det större utbudet tar det cirka 30 minuter med bil till Lidköping city. Cirka 400 meter från området kan du smidigt ta dig med buss till centrum.

Här kan du läsa mer om tomterna och anmäla ditt intresse.

För mer information:
Tony Nylander, Tel  070-601 13 66
tony.nylander@smalandsvillan.se

Varmt välkommen med dina frågor!

Fler nyheter

2018-06-05

Bygg ditt drömhus på landet nära Lidköping!

Vi kan nu erbjuda en fantastisk tomt med lantligt läge i Hovby utanför Lidköping. Här bor du på landet men ändå nära stan.

2018-05-22

Nu finns vi på ny adress

Välkommen till vårt nya kontor. Vi finns nu i vårt nya visningshus på Sörskogsvägen 6, i Skara. Varmt välkommen att besöka oss!

2018-02-20

Vi bygger nytt visningshus i Skara

Nu bygger vi ett nytt fint visningshus i det populära området Sörskogen i Skara.

2017-11-15

Lediga tomter

Letar du tomt i närheten av Skara? Just nu har tillgängliga tomter i Lidköping, Kållandsö och Skara. Vi har hus för hela familjen!

2017-09-14

Besök oss på Villafamiljens mässa i Skövde

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Eller vill du bara få lite husinspiration. Då är du varmt välkommen att besöka oss på Villafamiljens mässa i Skövde 22-24 september.