Bygg ditt drömhus på landet nära Lidköping!

Vi kan nu erbjuda en fantastisk tomt med lantligt läge i Hovby utanför Lidköping. Här bor du på landet men ändå nära stan.

Skapa din alldeles egna idyll. Tomten är en obebyggd jordbruksfastighet om drygt 2 hektar. Huset som planeras är Villa Nybro, ett modernt vinkelhus med fina sällskapsutrymmen och öppen känsla. 

Här kan du läsa mer och anmäla ditt intresse.

Fler nyheter

2018-05-22

Nu finns vi på ny adress

Välkommen till vårt nya kontor. Vi finns nu i vårt nya visningshus på Sörskogsvägen 6, i Skara. Varmt välkommen att besöka oss!

2018-02-20

Vi bygger nytt visningshus i Skara

Nu bygger vi ett nytt fint visningshus i det populära området Sörskogen i Skara.

2018-02-14

Bygg ditt drömboende på vackra Kållandsö

I samarbete med Kyrkbyn Estate AB kan vi nu erbjuda ytterligare sex tomter i vackra Otterstad på Kållandsö. Här bor du i ett idylliskt område med närhet till naturen och den vackra skärgården. Visst låter det underbart?

2017-11-15

Lediga tomter

Letar du tomt i närheten av Skara? Just nu har tillgängliga tomter i Lidköping, Kållandsö och Skara. Vi har hus för hela familjen!

2017-09-14

Besök oss på Villafamiljens mässa i Skövde

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Eller vill du bara få lite husinspiration. Då är du varmt välkommen att besöka oss på Villafamiljens mässa i Skövde 22-24 september.