Vi bygger nytt visningshus i Skara

Nu bygger vi ett nytt fint visningshus i det populära området Sörskogen i Skara.

Visningshuset som byggs är en Villa Kalmar, en av våra populäraste husmodeller. 

I Villa Kalmar är den öppna och moderna planlösningen mellan vardagsrum och kök mycket omtyckt. Här kan man ha stora kalas och mysiga filmkvällar tillsammans! I en separat del av huset finns sovrummet som ger hela familjen lugn och ro. Undervåningen har dessutom flera utgångar till trädgården, och gott om förvaring i både hall och klädvård. Övervåningen kan ni inreda precis som ni vill, nu direkt eller när pengar och lust finns.

 

 

Fler nyheter

2018-06-05

Bygg ditt drömhus på landet nära Lidköping!

Vi kan nu erbjuda en fantastisk tomt med lantligt läge i Hovby utanför Lidköping. Här bor du på landet men ändå nära stan.

2018-05-22

Nu finns vi på ny adress

Välkommen till vårt nya kontor. Vi finns nu i vårt nya visningshus på Sörskogsvägen 6, i Skara. Varmt välkommen att besöka oss!

2018-02-14

Bygg ditt drömboende på vackra Kållandsö

I samarbete med Kyrkbyn Estate AB kan vi nu erbjuda ytterligare sex tomter i vackra Otterstad på Kållandsö. Här bor du i ett idylliskt område med närhet till naturen och den vackra skärgården. Visst låter det underbart?

2017-11-15

Lediga tomter

Letar du tomt i närheten av Skara? Just nu har tillgängliga tomter i Lidköping, Kållandsö och Skara. Vi har hus för hela familjen!

2017-09-14

Besök oss på Villafamiljens mässa i Skövde

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Eller vill du bara få lite husinspiration. Då är du varmt välkommen att besöka oss på Villafamiljens mässa i Skövde 22-24 september.