Välkommen på invigning av våra visningshus i Södersätra

I projektet Södersätra i Väsjön, Sollentuna, har SmålandsVillan byggt två villor som är öppna som visningshus under hösten 2018. Den 1-2 september hälsar vi dig välkommen på invigning av våra hus med aktiviteter för hela familjen.

SmålandsVillan har i Södersätra byggt två stycken villor, Villa Eksjö och Villa Huskvarna. Husmodellerna liknar varandra då de har liknande planlösning på undervåningen, men där Villa Eksjö har två sovrum medan Villa Huskvarna har ett stort vardagsrum och ett sovrum. Husen har varit öppna för visning sedan ett par veckor tillbaka, men ska nu invigas på riktigt.

Lördag och söndag 1-2 september är du välkommen att besöka våra visningshus under öppettiderna klockan 13-16 båda dagarna.

Under invigningen är SmålandsVillans båda visningshus och vårt systerbolag Myresjöhus fem visningshus öppna, så du kan uppleva dessa unika villor och den höga standarden vi har i husen. Utöver chansen att besöka sju visningshus på en och samma plats sker även följande aktiviteter under helgen:

  • Vi bjuder med korv med bröd på gatan utanför våra visningshus Villa Huskvarna och Villa Eksjö.
  • Vid våra visningshus finns det också ansiktsmålning för barn.
  • Vid Myresjöhus visningshus Sala blir det VR-visning av Villa Fredriksdal och Villa Drömminge, samt två husmodeller från Myresjöhus. På plats kan du uppleva en husvisning på ett helt nytt sätt med den senaste VR-tekniken. Du kan upptäcka husens alla vinklar och vrår eller varför inte göra tillval i köket och se resultatet omedelbart?
  • Vid Myresjöhus visningshus Mästergården finns Nordea på plats för att prata om finansiering för dig som är intresserad av att bygga hus.
  • Vid Myresjöhus övriga visningshus kan du delta i en Instagram-tävling och uppleva Ett Smart Hem-tekniken som är standard i de fem Myresjöhus-villorna. Dessutom bjuder vi på popcorn vid huset Allegro!

Klicka här för att läsa mer om respektive visningshus och anmäl gärna att du kommer på visning av ett av husen!

Alla husen ligger inom gångavstånd i Södersätra, se karta över området nedan. Allmän parkering finns vid husen Frösön och Stångskär, men antalet parkeringsplatser är begränsade. Tänk på hur ni parkerar i övrigt och att det utöver våra visningshus är privata tomter i området. Du kan åka kollektivt med busslinjerna 527 och 607 i riktning mot Sollentuna Station, närmaste hållplatsen är Södersätravägen.

Välkommen till Södersätra och invigningen av våra visningshus!

Två visningshus med stora möjligheter i Södersätra

I området Väsjön i Sollentuna bara 30 minuter från centrala Stockholm växer ett helt nytt område fram. Här har SmålandsVillan byggt två villor som kommer att fungera som visningshus under 2018.

Läs mer om Södersätra

Se alla kommande visningar

Från och med augusti kommer husen i Södersätra att vara öppna för visning varje helg. Läs mer och se aktuella tider för visningar här.

Se alla kommande visningar här

Fler nyheter

2020-02-14

Premiärvisning i Runsten den 23 februari

I Runsten har vi idag flera olika husmodeller för dig att komma och titta på. Det är som vår alldeles egna lilla småländska visningsby strax utanför Stockholm i Haninge kommun. I Runsten får du möjligheten att bo med djur och natur precis runt husknuten. Närmaste granne är svampskogen, fårhagar och en massa hästar.

2019-06-12

Besök oss på musikfestivalen Come Together Stallarholmen

Den 14-15 juni hittar du oss på musikfestivalen Come Together Stallarholmen. Varmt välkommen att besöka oss för att prata husdrömmar!

2019-03-05

Träffa SmålandsVillan på Husbyggarträff i Stockholm

Den 12 mars är du välkommen att träffa SmålandsVillan på Husbyggarträff i Stockholm, där du som är intresserad av att bygga hus får svar på alla dina frågor.

2018-07-05

Montage av en Villa Kalmar

Under klarblå himmel monteras idag en Villa Kalmar i Stockholm. Snart kan en lycklig familj flytta in.

2018-07-04

Besök oss under elithästtävling Runsten Equestrian Games

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Då är du varmt välkommen att besöka oss på en elithästtävling Runsten Equestrian Games den 9-12 augusti.

2018-06-07

Besök oss under elithästtävling Runsten Equestrian Games

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Då är du varmt välkommen att besöka oss på en elithästtävling Runsten Equestrian Games den 14–17 juni.

2018-05-17

Husmontage av Villa Ljungby

Idag monteras en Villa Ljungby i Stockholm. Lagom till midsommar kan en lycklig familj flytta in i sitt nya fina hus.

2018-02-28

Dagens villavisning i Stockholm är inställd

På grund av snökaoset har vi valt att ställa in dagens visning den 28 februari i Huddinge.

2017-12-18

En fin Villa Näsby växer fram

Villa Näsby är ett stort hus i litet format. Med sin separata föräldradel, rymliga kök och två extra sovrum passar Villa Näsby många olika familjesammansättningar. I förra veckan monterades en fint Villa Näsby i Stockholm.

2017-10-03

Besök Smålandsvillan på hem, villa och bostadsrättsmässan i Stockholm

Går du i hustankar och vill passa på att prata nytt boende under avslappnade former? Då är du varmt välkommen att besöka oss på mässan i Stockholm den 12-15 oktober.

2017-06-11

Tomtsläpp i Åda Backar

Nu släpper vi 32 natursköna tomter i Åda Backar, Trosa. Området har förutom en fantastisk utsikt över Anderviken och grönskande landskap även en gemensam swimmingpool.

2016-11-16

Ny byggledare i Stockholm

Stockholmskontoret har fått en ny byggledare, han heter Bengt ”Beje” Forslund.

2016-11-14

Nytt visningshus i Huddinge

På Sankt Eriksvägen 11 i Huddinge har vi nu byggt klart visningshuset Villa Nybro.

2016-01-07

Glad kund flyttar in i Brunnby Park

Vi tackar för förtroendet!

2015-12-18

Tomtsläpp i Norrtälje

Vi erbjuder sex fina tomter på Björnö, etapp 2.

2015-12-18

Tomtsläpp på Björnö, etapp 2

Vi erbjuder sex fina tomter i vackra Roslagen.