Finn din inre ro i natursköna Nösnäs

Drömmer du om ett boende där segling, båtliv och morgondopp endast är en cykeltur bort? Då har du kommit rätt! Här i Nösnäs utanför Stenungsund bor du i ett tryggt och jordnära bostadsområde uppskattat av människor i alla åldrar.

Västkustnära med alla bekvämligeter

Utanför Stenungsund i Strandnorum hittar du det natursköna området Nösnäs.

I Nösnäs bor du med naturen strax utanför husknuten med alla möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området Svartedalen som är ett av Sveriges största orörda naturområden. För den våghalsige ligger västerhavet ett stenkast bort, där svalkande bad och skvalpande vågor är en del av vardagen. 

Nösnäs är beläget i området Strandnorum, som snabbt har blivit uppskattat av människor i alla åldrar som vill bo på västkusten. Här finns både väl sammanhållna villakvarter och nybyggda bostadsrätter i ett tryggt och välkomnande bostadsområde. Tryggheten i kombination med goda förbindelser skapar alla förutsättningar för att trivas bra. 

Smålandsvillan driver idag flera projekt i området, där både tomter och flyttklara hus är tillgängliga för den som vill finna ro i en naturskön miljö.  

Villa

Såld

Hövändarvägen 9

Stenungsund, Nösnäs

  • Adress Hövändarvägen 9
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (164 m² med inredd övervåning)
  • Pris 4 695 000 kr
Läs mer

Bygg hus utan amortering i två år

I samarbete med Nordea erbjuder SmålandsVillan amorteringsfrihet i två år för dig som just nu väljer att bygga nytt hus med oss.

Läs mer om erbjudandet

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA TID

PERSONLIG VISNING NÄR DET PASSAR DIG

Hur vill du att vi kontaktar dig?