Flyttklart i Alvesta

Villa

Kommande

Höglundsvägen 60

Alvesta, Spåningslanda

  • Antal rum 6 rum och kök

Flyttklar Villa Fredriksdal i Alvesta

I populära Alvesta har du nu möjlighet att bli ägare till ett nybyggt 1-planshus från SmålandsVillan

Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter som kommer vara redo för inflyttning vintern 2021. Huset består av 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 2-standard. Här får du ett inbyggnadskök med höga överskåp, fullutdragslådor, extra avställningsyta, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt vit kyl och frys. Det stora badrummet är inrett med våtrumsmatta, vikbara duschväggar, vit kommod och golvvärme. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta och vit kommod.

Flytta till Alvesta

Välkommen till Nordöstra delen av Alvesta - Spåningslanda. Det här är ett populärt och expanderande område strax utanför Alvesta centrum. Här har du nära till det mesta du behöver i serviceväg som bland annat vårdcentral, apotek, bank och mataffärer. Även förskola och skola hittar du inom ett bekvämt avstånd. Skulle du sakna något så tar du dig också snabbt och smidigt till Växjö på ca 15 minuter i bilen. Om inte Växjö heller skulle räcka till så är Alvesta en järnvägsnkut med avgångar till flera större städer och du kan dessutom komma utanför landets gränser via Smaland airport som ligger ca 10 minuter på orten. Men Alvesta har mycket mer att erbjuda än ett bra serviceutbud - här finns flera trevliga strövområden, sim- och sporthall, badplats, golfbana och skidspår.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan för att få mer information inför säljstarten. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Peter Isaksson.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Runan 7
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 122 m²
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Peter Isaksson

  • 010-434 15 36
  • 070-333 33 32