Flyttklart i Sten- ungsund

Villa

Till salu

Hövändarvägen 9

Stenungsund, Nösnäs

  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris 4 695 000 kr

Flytta till hus med solceller i Nösnäs i Stenungsund

Nu kan du köpa ett flyttklart Villa Eksjö från SmålandsVillan i området Nösnäs i Stenungsund.

Villa Eksjö är en av våra husmodeller med förhöjt väggliv. Husets entreplan har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I det här huset har vi gjort ett extra stort vardagsrum vilket innebär att det finns ett sovrum på entréplanet. 

Upplev lugnet i Stenungsund

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Med härlig, avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra. Segling, båtliv och morgondopp är en del av vardagen i Nösnäs då havet ligger bara en kort cykeltur bort. I Nösnäs bor du även med naturen strax utanför husknuten. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området och Svartedalen, ett av Sveriges allra största orörda naturområden, ligger inom bekvämt räckhåll.

Solceller och aluminiumbeklädda fönster

I huset har vi gjort tillval för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Utvändigt får du aluminiumbeklädda träfönster med spröjs, som har ett u-värde på 0,8. Huset har grått tak och fönster i gavelspetsarna. På huset har vi satt ett solcellspaket med 10 paneler på 3kW. Huset är färdigmålat när du flyttar in! Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. Större golvyta och högre till tak! Du flyttar in i huset med oinredd övervåning, men när du har inrett övervåningen kan du få upp till sex rum och kök.

Köket levereras med vår nivå 2-standard, vilket innebär kök där förvaringsmöjligheterna är optimerade. Med inbyggnadsugn- och micro samt spishäll blir det plats för extra skåp och lådor. Köket levereras med svanenmärkt köksstomme och luckor, vit inbyggnadsugn, vit kyl, vit frys, vit diskmaskin, vit micro, spishäll och rostfri inbyggnadsfläkt.

Badrummet är inrett med våtrumsgolvmatta samt comfortvärme och har kommod och dusch.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Fastighetsbyrån i Stenungsund. Läs mer på fastighetsbyran.com och kontakta mäklaren Mikael Johansson om du vill köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Planlösning

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Nösnäs 1:431
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (164 m² med inredd övervåning)
  • Pris 4 695 000 kr
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Adam Kruse

  • 010-434 15 52
  • 070-601 21 63