Flyttklart i Nösnäs

Villa

Till salu

Hövändarvägen 33

Stenungsund, Strandnorum

  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris Från 5 495 000 kr
  • Tillhör projekt Nösnäs - Etapp 2

Flytta till hus med solceller i Stenungsund

I vackra Nösnäs, strax utanför Stenungsund kan du nu köpa ett flyttklart Villa Eksjö med genomtänkt planlösning och bra standard.

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Med härlig, avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra. Segling, båtliv och morgondopp är en del av vardagen i Nösnäs då havet ligger bara en kort cykeltur bort. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området och Svartedalen, ett av Sveriges allra största orörda naturområden, ligger inom bekvämt räckhåll.

Flyttklart Villa Eksjö från SmålandsVillan

Villa Eksjö är en av våra husmodeller med förhöjt väggliv. Här har vi valt att uppföra huset i en klassisk stil med liggande panel, grått tak och spröjsade aluminiumbeklädda träfönster med ett U-värde på 0,8. Huset är även utrustat med ett solcellspaket, med 10 paneler på 3kW och fönster i gavelspetsarna. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset är inrett med 2 rum och kök på dryga 95 kvadratmeter. När du kliver in i Villa Eksjö möts du av en stor och välkomnande hall med köket direkt till höger och vardagsrummet rakt fram. Vardagsrummet om 32,9 kvm rymmer såväl matplats som soffgrupp och är en perfekt plats för att samla hela familjen under årets alla högtider och andra trevliga tillställningar. Köket ligger i öppen anslutning mot vardagsrummet men ändå tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffhörnet. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 2-standard. Här får du ett inbyggnadskök med höga överskåp, fullutdragslådor, extra avställningsyta, vit kyl och frys. I Husets andra ände finns ett generöst sovrum med gott om förvaring, tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme och vit kommod.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och få en boyta om hela 164 kvadratmeter och upp till sex rum och kök. Det förhöjda vägglivet ger dig mer möjligheter att inreda tack vare större golvyta och högre till tak.

Tomten kommer vara grovplanerad med matjord. Vi kommer att bygga en altan och gångar samt parkering är försedda med gårdsgrus.

Är du intresserad av det här huset?

Huset säljs i samarbete med Fastighetsbyrån. Kontakta mäklare Mikael Johansson ifall du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Nösnäs - Etapp 2

2
Till salu
8
Sålda
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Nösnäs 1:441
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 6 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (164 m² med inredd övervåning)
  • Pris Från 5 495 000 kr
  • Tillhör projekt Nösnäs - Etapp 2
Projektdokument

Kontaktpersoner

Mäklare

Mikael Johansson

  • 070-665 15 42