Flyttklart i Lilla Tjärby

Villa

Såld

Magnoliavägen 4 (tomt 14)

Laholm, Lilla Tjärby

 • Tomtarea 1121 m²
 • Antal rum 6 rum och kök
 • Pris Från 4 125 000
 • Inflyttning Hösten/Vintern 2021
 • Tillhör projekt Tomter i Lilla Tjärby

Flytta till nybyggt hus i Lilla Tjärby, Laholm

Nu har du chansen att bli den första som bor i denna 1-plansvilla i Lilla Tjärby med generösa sällskapsytor och egen barn- samt vuxenavdelning

Välkommen till denna nyproducerade villa om 146 välplanerade kvadratmeter. Huset består av 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med tre sovrum, ett stort vardagsrum med matplats, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro samt rostfri frihängande fläkt. Vardagsrummet och matplatsen bildar tillsammans en samvaroyta om hela 46 kvadratmeter – det blir den perfekta ytan för att samla hela familjen under årets alla festligheter. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker, komfortgolvvärme, badkar och vit kommod. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta och duschhörn, takdusch och kommod.

Tomten ligger med trädgårdssidan i nordvästläge och angränsar till naturmark. På tomten kommer vi anlägga gräsmatta samt bygga altan.

Flytta till Lilla Tjärby

Trivsamma Lilla Tjärby med cirka 950 invånare ligger i Norra Laholm, endast två kilometer från Laholms stad. Här bor du naturskönt i ett barnvänligt villaområde med bara en kort promenad från såväl Laholms centrum som fina naturområden. Det finns mycket att upptäcka här, inte minst i form av härliga naturupplevelser. Närheten till havet bjuder in till såväl bad- som båtliv och mysiga picknickar längs stranden. I Lilla Tjärby finns en jourlivs där du kan köpa det mesta som behövs för en enkel vardag, eller ta en kaffe på språng. Närheten till Laholms centrum gör att du smidigt kan ta del av all service som finns där. Som till exempel affärer, restauranger, biograf, apotek och vårdcentral. För alla barnfamiljer kan det kännas bra att det finns en förskola i Lilla Tjärby, och när barnen istället börjar i skola åker de skolbuss in till Laholm.

Är du intresserad av det här huset?

Huset säljs i samarbete med Danfors. Läs mer på Danfors.se och kontakta mäklaren Elin Svala om du är intresserad av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
 • Antal rum 6 rum och kök
 • Boarea 146 m²
 • Pris Från 4 125 000
 • Inflyttning Hösten/Vintern 2021
 • Tillhör projekt Tomter i Lilla Tjärby
Projektdokument

Kontaktpersoner

Mäklare

Elin Svala

 • 070-672 82 32