Projekt

Under planering

Torsviken - Etapp 1

Norrköping, Torsviken

  • Säljstart Våren 2020
  • Inflyttning Prel 2021/2022

Kommande tomtprojekt i ny stadsdel nära Norrköping

I Torsviken norr om Norrköping har Smålandsvillans moderbolag OBOS förvärvat ett stort markområde som kommer att utvecklas under många år framöver.

Här planerar det för nybyggnation av radhus och kedjehus som bostadsrätter samt grupphus som äganderätter. Det kommer även erbjuda villatomter för byggnation av husmodeller från SmålandsVillans och Myresjöhus utbud. Anmäl ditt intresse så återkommer vi med mer information om kommande projekt och tomter i Torsviken.

Torsviken är ett naturskyddat område precis norr om Norrköping, med Bråvikens badplatser, småbåtshamnar, stråk och vandringsleder inpå knuten. Här trivs barnfamiljer, livsnjutare och friluftsmänniskor som vill leva ett modernt och bekvämt liv i en vacker och rogivande omgivning. I anslutning till Norrköping och Torsviken ligger Krokek där service finns i form av förskolor, skolor, butiker, restauranger och kommunikationer till bland annat Norrköping city och Stockholm.

Dela detta

Vi planerar för fullt

Just nu pågår ett omfattande arbete med att planera bostäderna i Torsvikens första projekt. Anmäl intresse på projektet så håller vi dig uppdaterad med information fram till försäljningen.

Lämna intresseanmälan!
Projektfakta
  • Säljstart Våren 2020
  • Inflyttning Prel 2021/2022

Få mer information

Intresseanmälan