Solceller

Vill du ta tillvara på naturens resurser och sänka dina driftskostnader? Då ska du investera i solceller på taket. Med solcellernas hjälp kan du producera din egen el och sälja överskottet till valfritt elbolag.

Gör ett miljösmart val till ditt hus

Vi på SmålandsVillan erbjuder två olika solcellspaket för dig som vill producera din egen el när du bygger hus med oss. Du kan välja mellan 7,2 kW och 3,7 kW. Båda paketen levereras från NIBE. 

Solcellspaket 3,7 KW

Solceller av typ Monokristallina av PERC- teknik med en effekt på 290 Wp. Panelernas ram är tillverkad i vridstyvt anodiserat svart aluminium. Växelriktare med dubbla anslutningar vilket möjliggör placering av solceller i olika väderstreck. 3,7 kW paketet ger ca 3700 kWh per år.

Solcellspaket 7,2 KW

Solceller av typ Monokristallina av PERC- teknik med en effekt på 290 Wp. Panelernas ram är tillverkad i vridstyvt anodiserat svart aluminium. Växelriktare med dubbla anslutningar vilket möjliggör placering av solceller i olika väderstreck. 7,2 kW paketet genererar ca 7200 kWh.

Sju fakta om solceller du måste känna till

Utvecklingen har under de senaste åren gått snabbt framåt och solceller i dag är en helt annan sak jämfört med de solceller som fanns för bara några år sedan. Läs det du måste veta om solceller!

Läs hela artikeln

Vi spräcker tre myter om solceller

Vi har väl alla hört de klassiska försvaren till varför man inte ska investera i solceller för solel. Därför tänkte vi nu slå hål på tre av de vanligaste myterna.

Läs hela artikeln här

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog