Groventré

Lättstädat med gott om förvaring. Bra sorteringsmöjligheter för tvätt, plats för returmaterial och möjlighet till klädvård. I groventrén i våra hus finns plats för det mesta. Du kan dessutom välja vitvaror och ännu mer förvaring som tillval.

Golv och väggar

Golvet i groventrén ska vara tåligt och lättstädat. Därför inreder vi med våtrumsmattor från Tarkett. Välj fritt mellan en rad olika färger och mönster! Väggarna är målade i vitt. 

Utrustning

I groventrén har vi som standard förberett rummet som en tvättstuga. Här finns en klassisk tvättbänk med blandare, tvättho och avställningsyta i tålig rostfri plåt. Under bänken finns trådbackar och ett stort låsbart skåp, för säker förvaring av städ- och tvättmedel. Vi har även placerat husets effektiva värmepump NIBE F730 i detta rum.

Som tillval kan du välja att optimera rummet med en snygg och funktionell klädvårdsavdelning. Tillsammans med Vedum har vi tagit fram genomtänkta och praktiska inredningslösningar anpassade efter varje husmodell.

Vitvaror

I tvättstugan ingår tvättmaskin som standard. Om du även vill ha en torktumlare, torkskåp eller en praktisk klädvårdsinredning kan du välja till detta. Vitvarorna är vita, energieffektiva och praktiska maskiner från Bosch.

Entré

Som standard erbjuder vi vitmålade dörrar med raka linjer till groventrén. För att kompletterar entrédörren kan du välja till en färdigsnickrad trappa i trä. Vill du skydda ytterdörren mot väder och vind finns det möjlighet att installera ett skärmtak.

Dela detta

Testa nya Husbyggaren

Enklare än någonsin att bygga hus i Husbyggaren

Avsluta med val för klädvård och VVS

I Husbyggarens sista steg gör du dina val för tvätt/groventré. Här ska du få till allt det praktiska med både tvätt, förvaring, skor och ytterkläder.

Bygg online nu

Vi hjälper dig

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Våra mest populära husmodeller just nu

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 ( 156 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

1,5-planshus

Villa Nybro

  • 119 m2 ( 195 m2)
  • 4 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Nybro