Just nu: Kampanjpris på braskamin från Contura

Välj en Contura 510 G style vit som tillval när du bygger hus med SmålandsVillan för kampanjpriset 33 000 kr (ordinarie pris 42 200 kr).

Kontakta oss nu

Höj mysfaktorn i ditt hus med braskamin från Contura

Vem drömmer inte om att kunna krypa upp i soffan framför braskaminen när sommarens varma solstrålar har bytts ut mot blåst och regn eller när snön yr runt husknuten?

Conturas moderna braskamin, 510 G style vit, ger inte bara en härlig värme utan är även snygg att se på med sin stilrena design och nätta intryck. Dessutom är den just nu till ett förmånligt pris för dig som tänker bygga ett nytt hus med SmålandsVillan.

Med en braskamin centralt placerad i huset höjs inte bara mysfaktorn utan den härliga värmen sprider sig i hela huset.  Att snabbt kunna höja värmen när man har varit ute i regn och rusk eller efter en heldag i pulkabacken uppskattas av många. Det är just då, när man är ute efter den där direkta värmehöjningen, som braskaminen är guld värd, man är lite frusen och får snabbt njuta av värmen. Men denna vardagslyx är något man måste välja när man planerar sitt hus och just nu hjälper vi er lite på vägen genom ett bra hösterbjudande.

Just nu: Kampanjpris

För dig som går i husbyggartankar har vi just nu kampanjpris på en av Conturas populära braskaminer. Du har möjlighet att välja en Contura 510 G style vit till kampanjpriset 33 000 kr (ordinarie pris 42 200 kr) när du bygger hus med SmålandsVillan. 

Kaminen har en modern och stilren design, effektiv brännkammare och långt integrerat handtag som inte blir varmt. Den värmer upp till 120 m², har en verkningsgrad 80%, klarar en vedlängd om 33 cm och håller Energiklass A+. Kampanjen gäller så långt lagret räcker (45 st) under perioden 20180914-20181130 på nyskrivna avtal med husleverans senast 20200228.

Varmt välkommen att kontakta ditt lokala säljkontor eller via formuläret nedan för att prata om dina husdrömmar.

Boka möte med en säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Så höjer du mysfaktorn i ditt hem

När vintern kommer spenderar vi mer tid inomhus och vi är många som blir sugna på att ändra om och inreda det mysigt hemma. Här ger vi dig knep för hur du på ett inte allt för kostsamt sätt kan piffa till hemmet och skapa en ombonad känsla.

Läs mer här

Spara energi - vi ger dig några enkla råd

Med små enkla medel kan du minska hushållets elkostnader och därigenom även göra en insats för miljön. Det är inte så stora förändring som behövs. Här ger vi dig några enkla tips och råd.

Läs hela artikeln

Våra mest populära husmodeller just nu

2-planshus

Villa Nydala

  • 88 m2 ( 183 m2)
  • 2 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Nydala

Förhöjt väggliv

Villa Hjälmseryd

  • 88 m2 ( 157 m2)
  • 2 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Hjälmseryd