Köp en barnsmart poster!

Vår poster som blivit mycket uppmärksammad och efterfrågad i sociala medier finns nu till försäljning under en begränsad tid. Så se till att beställa ditt exemplar senast den 7 maj!

Köp den här

På jakt efter nya lösningar

I år har SmålandsVillan byggt kvadratsmarta, familjevänliga och omtyckta hus i 20 år. Det vill vi fira genom att lansera ett helt nytt hus!

Huset vi bygger är till för både stora och små. Det kommer innehålla en mängd nya detaljer, funktioner och former som är både roliga och praktiska. Framförallt kommer det nya huset innehålla barnsmarta lösningar som vi kommer fram till tillsammans.

Så dela dina tankar och idéer med oss! Under 2017 kommer vårt barnsmarta team förverkliga de bästa förslagen. De kommer även välja ut en lycklig vinnare som vinner 20 000 kronor inredning från Rum21.

Det spelar ingen roll om du bor i en Smålandsvilla eller inte idag, alla som vill kan lämna in sina idéer. Skicka in ditt förslag genom att använda Instagram, Facebook eller mail. All information om hur du skickar in en barnsmart lösning hittar du nedan. Fullständiga tävlingsvillkor kan du läsa längst ner på sidan.

Om din lösning blir vald kommer vi att kontakta dig personligen. Är du nyfiken på roliga barnrum, smart förvaring eller kreativ inredning - följ oss i våra sociala kanaler! Vi kommer att dela med oss av barnsmarta lösningar hela året.

Barnsmart Villa Västervik

Mahlin, Niclas och Melwin bor i en Villa Västervik.
De har valt ett stort kök, byggt ut sin hall och placerat vardagsrummet på övervåningen. Så här såg det ut när vi besökte dem för att prata barnsmarta lösningar.

Barnsmart Villa Kalmar

Angelica och Robert har tre barn. De bor i en Villa Kalmar och håller just nu på att färdigställa övervåningen. Vi besökte dem för att prata om barnsmarta lösningar och fick en hel del smarta tips med oss hem.

Skicka in ditt förslag

Det finns flera sätt att delta i Barnsmarta Villan. Har du redan skapat en barnsmart lösning hemma kan du enkelt ta kort på den och hashtagga bilden med #barnsmartavillan på Instagram. Skriv sedan en kort beskrivning om din lösning och glöm inte att göra din profil publik så att vi kan se förslaget.

Om du har idéer du inte har förverkligat än kan du istället skriva dem i det öppna kommentarsfältet på Facebook eller Instagram när vi delar inlägg som rör Barnsmarta Villan. Du kan även skriva ned din idé i ett mail. Ange ”Barnsmarta Villan Tävling” som rubrik och skicka ditt mail till barnsmart@smalandsvillan.se. Vi går igenom alla förslag som kommer in och kontaktar de som vi önskar förverkliga. Glöm inte att skriva med namn och nummer.

Skicka in

Tävlingsvillkor

Genom att delta i tävlingen godkänner du följande villkor:
1) Tävlingsperioden löper från 17-01-04 till 17-08-06. 2) För att tävla ska du beskriva och hashtagga en bild med #barnsmartavillan på Instagram med öppen profil. Du kan skriva din idé i det öppna kommentarsfältet på Facebook eller Instagram. Du kan även beskriva din idé i ett mail och skicka det till barnsmart@smalandsvillan.se. Inkludera ditt namn och nummer i ditt mail så att vi kan nå dig. Inkludera inte några filer i ditt mail. 3) De idéer du skickar in kommer ligga till grund för SmålandsVillans utvecklings- och förbättringsarbete. Vi kommer att förverkliga ett urval av de lösningar som skickas in redan 2018 då vi bygger Barnsmarta Villan. Lösningar som inte förverkligas under 2018 kan komma att förverkligas i framtiden så alla idéer som skickas in tillhör SmålandsVillan. Om det förslag du har skickat in är en av de lösningar vi vill förverkliga inom konceptet Barnsmarta Villan kommer vi att kontakta dig personligen. Du kommer att få beskriva din lösning ytterligare och vi kommer att ställa frågor så att vi på bästa sätt kan genomföra idén. 4) Förutom att få din idé förverkligad i en smålandsvilla har du chansen att vinna ett 1:a pris. 1:a priset är ett presentkort på Rum21.se till ett värde av 20 000 SEK. 5) Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från SmålandsVillan och Business & Emotions, SmålandsVillans reklambyrå. 6) Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsterna kan ej utbytas mot pengar eller andra varor. 7) Anställda på SmålandsVillan och deras anhöriga samt anställda på Business & Emotions och deras anhöriga har ej rätt att delta i tävlingen. 8) SmålandsVillan förbehåller sig rätten att publicera tävlande bidrag samt tillkännage vinnarens namn i SmålandsVillans egna kanaler. Blir ditt bidrag förverkligat kommer vi dessutom att filma den färdiga lösningen.