Nu bygger vi Barnsmarta Villan!

Den 16 maj börjar vi bygga Barnsmarta Villan! Vårt barnsmarta team bestående av en inredare, en byggledare och en trettonåring kommer då att finnas på plats i vår fabrik i Vrigstad för att testa några av alla de idéer som ni har skickat in.

Youtube video preview

Det har inte varit lätt att välja ut vilka idéer vi ska börja förverkliga. Totalt har ni nämligen delat fler än 350 olika förslag med oss. Det är helt galet! Vi är så otroligt glada över alla tips vi fått in, och vill rikta ett stort tack till alla er som bidragit hittills!

Under dagarna i fabrik kommer vi att fokusera på att skapa barnsmarta lösningar i hall, groventré och barnrum. Det är de rum som ni tipsat om mest, och de rum där barnfamiljer behöver mest hjälp med att skapa en kreativ och praktisk vardag. Vi vill inte avslöja mer än så, men håll utkik här på webben och på våra sociala kanaler för att se hur resultatet blir!

Fortsätt också att skicka in era allra bästa förslag på vad som passar i ett barnsmart hem! Vår tävling där du kan vinna 20 000 kr inredning från Rum21 fortsätter fram till augusti och vi kommer att förverkliga flera lösningar fram till dess!